Nej, den robotbilden bekräftar inte GTA 6

Nej, den robotbilden bekräftar inte GTA 6

4 visningar
0
--Annons--

Jag förstår att många av er vill ha Grand Theft Auto 6 nyheter eller information, men det är inte det. Och det är inte så du kommer att lära dig om GTA 6.

Nyligen är det exakta datumet inte viktigt, Rockstar uppdaterade sin webbplats så att den innehåller några nya bilder. Två av dessa bilder fick Reddit och några GTA-fans uppmärksamhet. Den ena bilden innehöll en robot med champagne och den andra bilden var Rockstar-logotypen med slumpmässiga nummer och former. Av någon anledning blev en inte liten mängd folk upphetsad och undrade om dessa bilder var retas från Rockstar om en GTA 6 eller kanske till och med Bully 2?

Tja, här är de dåliga nyheterna. Dessa två bilder bekräftar ingenting.

Illustration: Rockstar Games (RockstarGames.com)

Jag har besökt Rockstar-webbplatsen länge. Jag har sett de olika uppdateringarna som webbplatsen har gått igenom. Det fanns en tid där platsen var obrukbar på mobil. Nu fungerar det bra och ser snyggt ut. Genom alla dessa förändringar har en sak förblivit densamma: Rockstar-webbplatsen är dynamisk och fylld med ständigt föränderliga konstverk och mottos.

Och från all min tid på att skriva om Rockstar-spel har jag aldrig hört talas om dem som använder dessa slumpmässiga konstverk för att retas eller tillkännage ett helt nytt spel. Visst, vissa av dem kan vara påskägg eller skämt inuti, men de allra flesta är bara coola konstverk skapade för att få webbplatsen att se bättre ut och ändras slumpmässigt varje gång du besöker.

Den andra bilden som folk trodde kunde bekräfta något.
Bild: Rockstar Games (Rockstargames.com)

Några ögonöglade fans upptäckte året “1998” på flaskan i robotbilden och undrade om det var en hänvisning till GTA San Andreas, som är inställd på 90-talet. Kanske är GTA 6 en uppföljare till San Andreas? Eller kanske det är satt på 90-talet? Men det troligare svaret är att Rockstar Games grundades 1998 och detta konstverk hänvisar till det.

Så nej, roboten bekräftar inte GTA 6 eller en GTA San Andreas-remake. Det är bara en cool snygg robot med ett litet påskägg.

Väntan på GTA 6 har och fortsätter att vara lång tid. Efter sju år och detta är den största klyftan mellan Grand Theft Auto-spel sedan fem års väntan mellan GTA IV och GTA V. Så jag förstår varför vissa fans blir desperata efter information eller detaljer om uppföljaren till GTA V. Och under de senaste två åren har jag sett en ökning av antalet falska videor, tweets, rykten och mer om GTA 6. Låt inte slumpmässiga Reddit-inlägg och troll lura dig eller dina vänner. Kommer du ihåg hur många felaktiga rykten om GTA V som flöt runt innan spelet släpptes eller avslöjades?

Det bästa sättet att höra om GTA 6 eller framtida Rockstar-spel är att följa dem på Twitter eller Instagram. De publicerar alltid nya spelmeddelanden och trailers där.

Följ naturligtvis oss också K-Gamer.se. För om ett legitimt läckage inträffar eller en riktig teaser släpps kommer vi att rapportera om det så snabbt och exakt som möjligt.

Dela!

0Shares
Om författaren
Mr X

Mr X

Har varit med sen starten av sidan och hjälper Kenta att driva sidan framåt. Postar en hel del nyheter, då det är något jag tycker är kul att göra

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade *