Nyhets Rykten

Xbox-appen lägger till Steam-integration i kölvattnet av rykten om partnerskap

Postad av  onsdag, 21 oktober 2020
 • textstorlek
Betygsätt denna artikel
(0 röster)

Spelare rapporterar att de efter den senaste uppdateringen av Xbox-appen kan integrera sina Steam-vänner till Xbox, något de inte kunde göra tidigare. Denna nya funktion dyker upp i ryggen om Steam och Xbox-partnerskap.

Tidigare i veckan dök rykten upp online som tyder på att Microsoft och Valve skulle kunna meddela ett partnerskap mycket snart. Tydligen skulle partnerskapet ge en helt ny funktion till Xbox-spelare, så att de kunde spela Steam-spel på sin Xbox.

Ja, det låter för bra för att vara sant men efter Microsofts förvärv av Bethesda, som krossade spelbranschen, verkar allt möjligt när Microsoft nämns i berättelsen.

Idag har Xbox-spelare börjat rapportera att de nu har möjlighet att importera sina Steam-vänner till Xbox Live, vilket inte var fallet tidigare. Tydligen har alternativet lagts till i den senaste Xbox-mobilappuppdateringen på iOS. Kolla in en av skärmdumparna från den nya funktionen i tweeten nedan:

Naturligtvis kan detta betyda absolut ingenting sedan. Android och Xbox-appen har haft detta i flera månader som påpekats av Jez Corden. Vi föreslår att du tar det hela med ett saltkorn tills vi får mer information och en potentiell bekräftelse på att något händer mellan Steam och Xbox.

Det är säkert att säga att Steam-spel på Xbox skulle vara en stor kupp för Team Green men vi tvivlar på att det händer bara för att det låter för bra för att vara sant.

 

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Kenta

Jag har alltid haft en passion för spel och eftersom jag hittade min passion för att skriva ville jag skriva om dem. Jag spelar nästan vad som helst om jag kan få tag på det. Jag har en ohälsosam besatthet med simulator spel men det hindrar mig inte från att spela andra spel :)

Är även jag som skapat Konsol Nyheter, K-Gamer och även driver sidan framåt mot oändligheten, får vi hoppas!

Vem är online

Vi har 67 besökare och inga medlemmar online

Dela vidare

Senaste Artiklar

 • Empyrion - Galactic Survival - Recension
  tisdag, 24 november 2020
  Empyrion - Galactic Survival - Recension

  Numera verkar det som om det finns så många överlevnadsspel, man vet aldrig vilka man ska välja.

 • Behöver Sony sin egen "Game Pass" -tjänst?
  lördag, 21 november 2020
  Behöver Sony sin egen "Game Pass" -tjänst?

  Nu när dammet börjar sätta sig efter spänningen vid lanseringen av nya konsoler ger det oss tid att reflektera över och spekulera i vad som kommer de närmaste åren.

 • Transport Fever 2 - Recension
  fredag, 20 november 2020
  Transport Fever 2 - Recension

  Det finns mycket glädje att bygga godsnätverk och se städer växa... men hur fungerar det på detta spelet?

 • Crossroads Inn Anniversary Edition - Recension
  tisdag, 10 november 2020
  Crossroads Inn Anniversary Edition - Recension

  Crossroads Inn är en krogsimulator i en original fantasivärld. Du är brorson till en gästgivare, och du försöker framgångsrikt driva en taven medan du dras in i den politiska intriger i landet Yorevale.

 • PS5 - Överföra data från din PS4-konsol
  fredag, 06 november 2020
  PS5 - Överföra data från din PS4-konsol

  PlayStation Support YouTube-kanalen har publicerat en serie videor som visar tidigare osedda områden i PlayStation 5-användargränssnittet och avslöjar nya funktioner som spelförinställningar och viloläge.

Senaste Recensioner

X

Right Click

No right click