Det ser ut som Fortnite får ett första-spelläge

Det ser ut som Fortnite får ett första-spelläge

11 visningar
0
Pheromones

Det verkar verkligen som om Fortnite snart får ett första personläge. Som delat på Twitter kanske en spelare har fått en förhandsvisning till det kommande läget under dagens efterlängtade Doomsday-evenemang.

Som ni ser verkar den första personens “glitch” vara en fullt fungerande funktion utan någon negativ inverkan på rörelse eller vapen. Naturligtvis är det möjligt att det finns någon annan förklaring, men den mest troliga är att Epic arbetar med att implementera ett alternativ för första personperspektiv i Fortnite Battle Royale.

Det skulle inte vara utan prejudikat – Fortnite Save the World har haft ett första personalternativ sedan länge. Om vi var tvungna att göra en gissning kunde Epic lägga till funktionen som ett helt separat spelläge, kanske utan att skapa händelserna i det normala tredje personläget. Eller, som Save the World, en enkel switch i inställningsmenyn kan slå på och stänga av första-personläget. Ingenting har tillkännagivits av Epic ännu, så vi måste bara vänta och se.

Äntligen har dagens apokalyptiska evenemang startat Fortnite Chapter 2 säsong 3, och Fortnite kommer aldrig att vara densamma. Tillsammans med potentiellt läckande ett första-personläge, förde evenemanget också den enorma stormen som cirklar kartan och besättningsspelarna är nu helt under vattnet. Det är ännu inte klart om det är en tillfällig händelsefunktion, men för tillfället ser Fortnite Battle Royale-kartan grundläggande annorlunda ut och mycket mer skrämmande för alla med rädsla för öppet vatten som jag.

Pheromones
0Shares
Om författaren
kenta

kenta

Är jag som skapat Konsol Nyheter och även driver sidan framåt

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade *