Nyhets Rykten

Nyhets Rykten

Spelare rapporterar att de efter den senaste uppdateringen av Xbox-appen kan integrera sina Steam-vänner till Xbox, något de inte kunde göra tidigare. Denna nya funktion dyker upp i ryggen om Steam och Xbox-partnerskap.

Enligt de senaste rykten förvärvar Microsoft Ubisoft.

Medan spelindustrin runt om i världen nu bara försöker återhämta sig efter det sensationella förvärvet av Bethesda och ZeniMax Studios av Microsoft, verkar ett nytt rykte vara redo att återigen skaka grunden för den globala videospelsindustrin.

Enligt uppgift kommunicerar Sony till utvecklare att en helt ny PlayStation Store lanseras för webbläsare den 19 oktober och för mobila enheter den 28 oktober.

Sony har varit mycket mer cagey än Microsoft om att visa upp sin nästa generations PS5, och i spelvärlden betyder det nästan alltid en sak: läckor, riktigt och annars.

Need for Speed: Hot Pursuit Remastered har läckt ut online, och det ser ut som att det kommer till PS4, Nintendo Switch och Xbox One nästa månad, eller mer specifikt, den 6 november.

Trots sitt senaste massiva köp av Bethesda har Microsoft gjort det klart att de inte är klara att köpa spelstudior.

Att döma av den senaste e-postkampanjen från Microsoft kan Ubisofts kommande action-äventyr Assassin's Creed: Valhalla komma till Xbox Game Pass tillsammans med Codemasters Dirt 5.

Amazon och andra återförsäljare kontaktar användare som har förbeställt PS5 på deras sidor för att informera dem om att de kanske inte får sin konsol på lanseringsdagen på grund av hög efterfrågan.

Rykten om en Xbox Series V-konsol cirkulerades över helgen av IdleSloth, en Twitter-användare som har lagt upp en bild som visas på en PC-skärm och fångas av en smartphone.

Vem är online

Vi har 94 besökare och inga medlemmar online

Dela vidare

Senaste Artiklar

 • Xbox Game Pass Ultimate
  tisdag, 20 oktober 2020
  Xbox Game Pass Ultimate

  Microsofts Xbox Game Pass är en prenumerationstjänst som ger tillgång till ett stort spelbibliotek för Xbox eller Windows 10.

 • PlayStation 4 - En generation i recension
  måndag, 19 oktober 2020
  PlayStation 4 - En generation i recension

  För Sony var PS4 en do or die-situation.

 • Partisans 1941
  torsdag, 15 oktober 2020
  Partisans 1941

  Stealth och taktik spel fungerar otroligt bra tillsammans vilket man märker på detta spelet.

 • Alla callouts i VALORANT
  onsdag, 14 oktober 2020
  Alla callouts i VALORANT

  Kommunikation är nyckeln till alla taktiska skyttar - och VALORANT är inget undantag.

 • Bakåtkompatibilitet i Xbox-serien detaljerad
  onsdag, 14 oktober 2020
  Bakåtkompatibilitet i Xbox-serien detaljerad

  Microsoft har detaljerad bakåtkompatibilitet för Xbox One och kompatibla Xbox 360- och Xbox-spel på Xbox-seriens plattformar, inklusive automatiskt högdynamiskt intervall och högre bildhastigheter och förbättrad grafik på utvalda titlar.

Senaste Recensioner

X

Right Click

No right click