Riot Games skjuter upp sin animerade serie, Arcane!

Riot Games skjuter upp sin animerade serie, Arcane!

14 visningar
0
Pheromones

I oktober 2019 tillkännagav Riot Games Arcane, en animerad serie baserad på dess lore-laden League of Legends MOBA. Detaljerna var tunna på den tiden – den avslöjande trailern är i grunden en montage av korta animerade karaktärklipp som lagts över dramatisk musik – men en sak som Riot åtog sig var en 2020-release. Idag sade studion emellertid att på grund av COVID-19-pandemin inte kommer det att kunna göra det.

“Alla här på Riot är bummed. Vi ser verkligen fram emot att ge dig showen i år, men vi måste balansera vår spänning för historien med säkerheten och välbefinnandet för våra team och partners. Vår reviderade plan är att släppa Arcane 2021, så håll dig anpassad till våra kanaler för mer specifika uppdateringar när vi kommer närmare, “skrev Riot, chef för kreativ utveckling Greg Street.

“Kreativ utveckling och produktion är svårt, speciellt i en värld där du inte kan se dina kollegor IRL. Vi har videomöten nu, som hjälper, men de ersätter inget av att vara i ett rum där vi verkligen kan få den kreativa energin att flyta . Kombinera dessa problem, tillsammans med de tekniska svårigheterna med produktion i internationell skala, och problemet blir mycket större. Rekvisita till vår fantastiska kreativa partner, Fortiche, som har fortsatt att göra allt de kan för att fortsätta Arcane framåt. “

Riot är “ganska lycklig” totalt sett med det faktum att det har lyckats släppa Valorant och Legends of Runeterra i år trots pandemin, sa Street, och försöker vara “så transparent med dig som möjligt” om vad som händer – även om tyvärr överförde det inte till någon ny information om Arcane själv.

Pheromones

“Jag vet att den här nyheten förmodligen är en besvikelse. Vi är besvikna,” skrev han. “Men Arcane formar sig till en fantastisk historia och vi kommer att dela med dig så snart vi kan.”

Pheromones
0Shares
Om författaren
kenta

kenta

Är jag som skapat Konsol Nyheter och även driver sidan framåt

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade *