Plus-Plus har precis släppt två nya produktserier, Plus-Plus Go! och Plus-Plus Smycken & Glitter. Dessa har redan vunnit flera priser för sitt tänk kring lek, lärande och miljö och är omtyckta av barn och föräldrar som provar. Det vore jättekul om du ville dela denna nyhet också. 


Vad är Plus-Plus?Plus-Plus är en flerfaldigt prisbelönt kreativ byggleksak som erbjuder timmar av lek,  perfekt för att hålla barn (och föräldrar) sysselsatta medan de är hemma.. Den mångsidiga leksaken kan användas för att hjälpa stimulera barns lek och kreativitet, samtidigt som de har kul. Då hygien är viktigare än någonsin kan föräldrar och vårdgivare se till att Plus-Plus-bitarna hålls rena genom att lägga dem i en nätpåse och tvätta dem i disk- eller tvättmaskin. Plus-Plus är 100% återvinningsbart och lämpar sig för barn över fem år. Det finns även Plus-Plus BIG, designat att passa de allra minsta, från 12 månader och uppåt; perfekt för mindre händer. Plus-Plus är ett privatägt, danskt företag som grundades som ett oberoende företag 2009. Huvudkontoret och produktionsanläggningarna finns i Holbæk nära Köpenhamn och det amerikanska kontoret ligger i Greenville, South Carolina. Sedan 2012 har Plus-Plus A / S investerat kraftigt för att hålla produktionskapaciteten väl i linje med den snabba tillväxten. Man har sina produkter ute i fler än 40 länder främst i Europa, Nordamerika, Mellanöstern och Asien. Höjdpunkter:

  • Plus-Plus är en prisbelönt, kreativ byggleksak som erbjuder timmar av lek!
  • Plus-Plus är “Made in Denmark”!
  • De produceras av livsmedelsgodkända produkter!
  • En perfekt, pedagogisk leksak som stimulerar finmotorik, kreativitet, fokus och tålamod!
  • Erbjuder skärmfri tid att leka tillsammans, barn, föräldrar, farföräldrar!
  • Leksaker att växa med som passar alla barn!

Plus-Plus GO 

Plus-Plus GO! är ett nytt inslag som ger rörelse åt Plus-Plus-byggupplevelsen. Men, GO! är mycket mer än bara ett hjul. Den har alla egenskaper som gör Plus-Plus så speciellt och kombinerar formens enkelhet med oändligt kreativa möjligheter. Tillsammans med den nya chassi-botten, så öppnar Plus-Plus GO! en ny dimension av lek och låter barn… bygga / leka / GO! Kolla in alla byggsatser härKolla in Videor här


Plus-Plus BIG