Alla Nyheter

PUBG's nästa karta är en aktiv vulkan som kommer senare i månaden

Postad av  tisdag, 13 oktober 2020
 • textstorlek
Betygsätt denna artikel
(0 röster)

Förra veckan fick vi en teaser för några nya Plunkbat-berättelser som berättas av den utmärkta berättarmannen Jonathan Frakes och yup, det var verkligen en ledtråd för en ny karta.

Battle royale 'em up nästa karta kommer den 21 oktober för PC-spelare (29: e för konsol) tillsammans med spelets nionde säsong. Vi tappar alla nu eftersom Paramo är hem för en aktiv vulkan.

Paramo är fortfarande bra inom teaserområdet, eftersom PUBCorps nya videor bara är några snabba bilder av spelare som faller in på den nya kartan. Det kan finnas några ledtrådar att gräva i alla fall, va?

De kallar Paramos landskap "dynamiskt" som finns där uppe på min lista över favoritspel. Som ett minimum ser det ut som att kartan kommer att ha en version före och utbrott. Du kan upptäcka spelare som faller in under båda, så oavsett om det är "dynamiskt" i den meningen att kartan kan vara antingen eller "dynamisk" i den meningen att den kan förändras under en match är inte superklart. I samma bilder visar PUBCorp flera olika samlingar av byggnader som kan uppta samma utrymme, från en liten by till det som ser mer ut som ett fort. På ett eller annat sätt är Paramo säker på att det skiljer sig mellan matcherna.

Intressant nog visar teaservideoen också en airdrop-bärare som drabbas av vulkanbitar och tappar sin last, antagligen innan planerad. Eller vänta, skjuter spelarna ner det? En transportör flyger förbi i en annan av sina tweets om den kommande kartan så det verkar som om det kan vara en nyckelfunktion på kartan på ett eller annat sätt. Airdrops som landar på oväntade platser är sannolikt en annan bit av vad de kallar "dynamisk".

Det är allt vi har för tillfället, fastare detaljer om Paramo kommer troligen att komma när säsong nio startar senare denna månad.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Kenta

Är jag som skapat Konsol Nyheter och även driver sidan framåt

Vem är online

Vi har 46 besökare och inga medlemmar online

Dela vidare

Senaste Artiklar

 • Xbox Game Pass Ultimate
  tisdag, 20 oktober 2020
  Xbox Game Pass Ultimate

  Microsofts Xbox Game Pass är en prenumerationstjänst som ger tillgång till ett stort spelbibliotek för Xbox eller Windows 10.

 • PlayStation 4 - En generation i recension
  måndag, 19 oktober 2020
  PlayStation 4 - En generation i recension

  För Sony var PS4 en do or die-situation.

 • Partisans 1941
  torsdag, 15 oktober 2020
  Partisans 1941

  Stealth och taktik spel fungerar otroligt bra tillsammans vilket man märker på detta spelet.

 • Alla callouts i VALORANT
  onsdag, 14 oktober 2020
  Alla callouts i VALORANT

  Kommunikation är nyckeln till alla taktiska skyttar - och VALORANT är inget undantag.

 • Bakåtkompatibilitet i Xbox-serien detaljerad
  onsdag, 14 oktober 2020
  Bakåtkompatibilitet i Xbox-serien detaljerad

  Microsoft har detaljerad bakåtkompatibilitet för Xbox One och kompatibla Xbox 360- och Xbox-spel på Xbox-seriens plattformar, inklusive automatiskt högdynamiskt intervall och högre bildhastigheter och förbättrad grafik på utvalda titlar.

Senaste Recensioner

X

Right Click

No right click