Alla Nyheter

ROCCAT släpper Elo i Sverige!

Postad av  tisdag, 15 september 2020
 • textstorlek
Betygsätt denna artikel
(0 röster)

ROCCAT, Turtle Beachs (Nasdaq: HEAR) Hamburg, Tyskland-baserade varumärke för PC-speltillbehör, presenterade idag Elo-serien PC-gamingheadset som de första helt nya produkterna i sin serie av exakt PC-spelutrustning.

ROCCAT grundades 2007 av före detta progamer och nuvarande chef för PC-produkter på Turtle Beach, Rene Korte, och har blivit en banbrytande tillverkare av PC-speltillbehör med en portfölj packad med tekniskt avancerade och visuellt fantastiska produkter. År 2019 förvärvades ROCCAT av Turtle Beach och blev företagets officiella PC-tillbehörsmärke. Elo-headseten är de första produkterna som blandar ROCCATs prisbelönta design och innovation med Turtle Beachs oöverträffade spellydsexpertis och exklusiva ljudteknik.

ROCCATs Elo-serie innehåller tre olika headset för PC-spelare att välja mellan, var och en designad med förstklassiga, komfortfokuserade funktioner som minneskumkuddar och ett självjusterande flytande metallhuvud i metall - som erbjuder en unik, hållbar och viktlös passform. Elo X Stereo är ett lätt stereoheadset med en MSRP på 549 SEK (49,99 USD). Elo 7.1 USB förstärker ante med förstklassigt 7.1-kanals surroundljud, ROCCATs AIMO intelligenta belysningssystem, Variabel mikrofonövervakning och en USB-anslutning för en MSRP på 749 SEK (69,99 USD). Elo 7.1 Air tar saker ännu längre med trådlös anslutning, Turtle Beachs patenterade Superhuman Hearing® ljudinställning för en konkurrensfördel och en långvarig batteritid på 24 timmar för en MSRP på SEK 1.099 ($ 99.99). Alla tre headset i Elo-serien kommer att finnas tillgängliga hos deltagande återförsäljare världen över den 4 oktober 2020. Förbeställ nu på ROCCAT.org.

"The Elo headsets show the result of what happens when you combine the best of ROCCAT and Turtle Beach, and this is just the first wave of our new precision-focused PC gaming accessories," said Rene Korte, Head of PC Products at Turtle Beach. "The Elos look sleek and sound amazing, and we still have new additions to our award-winning Vulcan series keyboards on the way, along with new mice and more – all designed to deliver an amazing desktop ecosystem that makes ROCCAT the PC brand for all serious PC gamers."

Turtle Beach-vd, Juergen Stark, tillade: "ROCCATs helt nya PC-headset från Elo-serien, samt de ytterligare ROCCAT-datortillbehör som kommer att avslöjas i framtiden, återspeglar de mycket produktiva investeringar som vi har satsat på att växa Turtle Beachs andel på marknaden för PC-tillbehör på 3 miljarder dollar. ROCCATs nya produkter erbjuder PC-spelare några av de högsta prestanda och snyggaste PC-utrustning, alla utformade för att ge en konkurrensfördel samtidigt som spel blir mer uppslukande och roligare, och är en viktig del av att uppnå vårt mål om 10-20% årlig tillväxt över tiden. "

Fullständiga detaljer om ROCCATs helt nya Elo-headset finns nedan, och mer information finns på ROCCAT.org.


Elo X Stereo Cross-Platform Gaming Headset

Elo X Stereo är designad för stereoentusiaster och spelare med flera plattformar och levererar högsta ljud som drivs av precisionsinställda 50 mm-drivrutiner. Dess utökade plattformskompatibilitet via en 3,5 mm-jack kompletterar premiumkomfortfunktioner inklusive minneskumkuddar och ett självjusterande metallband för en unik, viktlös passform. Klassledande Turtle Beach-ljudteknik inkluderar den högkänsliga, högpresterande TruSpeak ™ -mikrofonen och patenterade ProSpecs ™ -glasvänliga komfort. Elo X Stereo levereras med en PC-ljuddelare och känns som en funktionspaketad premiumprodukt med en attraktiv MSRP på 549 SEK (49,99 USD).


Elo 7.1 USB Surround Sound Gaming-headset

Elo 7.1 USB erbjuder exceptionellt, uppslukande 7.1-kanals surroundljud som drivs av dess precisionsinställda 50 mm-drivrutiner. Den har också Turtle Beach-ljudinnovationer som den högkänsliga, högpresterande TruSpeak ™ -mikrofonen för kristallklar kommunikation, plus Variabel mikrofonövervakning för att undvika skrik och ProSpecs ™ -glasvänliga öronkuddar. Förutom förstklassiga komfortfunktioner som dämpning av minneskum och ett självjusterande metallhuvud, fungerar Elo 7.1 USB med ROCCATs AIMO-belysningssystem som erbjuder livfulla färganpassningar. Elo 7.1 USB kommer att finnas tillgängligt för en konkurrenskraftig MSRP på 749 SEK (69,99 USD).


Elo 7.1 Air trådlöst surroundljud RGB-spelheadset

Elo 7.1 Air är den bästa trådlösa modellen i serien. Det erbjuder exceptionellt, uppslukande 7.1-kanals surroundljud via kraftfulla 50 mm-drivrutiner och lägger till Turtle Beachs exklusiva Superhuman Hearing®-ljudinställning för en konkurrensfördel. Elo 7.1 Air använder ROCCATs Stellar Wireless-teknik för en pålitlig trådlös anslutning så bra som, och ibland snabbare än, en trådbunden anslutning, samt ett långvarigt batteri som är i genomsnitt 24 timmars användning. Elo 7.1 Air är också ett nytt tillskott till ROCCATs AIMO-produktportfölj och kommer att finnas tillgängligt för en MSRP på SEK 1.099 ($ 99.99).

För mer information om de senaste ROCCAT PC-spelprodukterna och tillbehör, besök ROCCAT.org och se till att följa ROCCAT på Twitter, Instagram, Facebook och YouTube.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Kenta

Är jag som skapat Konsol Nyheter och även driver sidan framåt

Vem är online

Vi har 44 besökare och inga medlemmar online

Dela vidare

Senaste Artiklar

 • Xbox Series X: Med Bethesda och Game Pass spelar Microsoft ett annat spel
  onsdag, 23 september 2020
  Xbox Series X: Med Bethesda och Game Pass spelar Microsoft ett annat spel

  För första gången på decennier börjar Sony och Microsofts vägar skilja sig åt.

 • Disgaea 4 Complete+
  tisdag, 22 september 2020
  Disgaea 4 Complete+

  Disgaea 4 Complete + är en solid post i Disgaea-serien, och den har möjligen min favorithistoria hittills.

 • Tell Me Why
  tisdag, 15 september 2020
  Tell Me Why

  Även om det inte var deras första spel, sedan 2015 är Life is Strange, har den franska utvecklaren DONTNOD Entertainment cementerat sig som en studio för att titta efter fans av känslomässigt laddade berättande videospel.

 • Marvel's Avengers
  onsdag, 09 september 2020
  Marvel's Avengers

  Det vore rättvist att säga att Marvels Avengers har haft mycket som har arbetat mot spelet.

 • Battletoads
  tisdag, 08 september 2020
  Battletoads

  Battletoads är tillbaka i en mjuk omstart som försöker göra Teenage Mutant Ninja Turtles knock-off-egenskapen relevant igen.

Senaste Recensioner

X

Right Click

No right click