Alla Nyheter

Nioh 2 Complete Edition

onsdag, 20 januari 2021

Fextralife och Rob Cram har delat två videor som visar 40 minuters spelfilmer från PC-versionen av Nioh 2 Complete Edition.

Maximum Games släpper Only By Midnight-utvecklad arcade-stil twin-stick shooter Curved Space för PlayStation 5, Xbox-serien, PlayStation 4, Xbox One, Switch och PC via Steam 2021 för 19,99 dollar, meddelade utgivaren.

Rymdskeppsspelaren Everspace 2 lyfter i dag för sitt schemalagda uppdrag genom tidigt tillträde. För uppföljaren till deras roguelike rymdflygspel knakar Rockfish Games Everspace 2 till ett RPG i öppen värld. Hela spelet förväntas någon gång 2022.

Publisher Enix och utvecklaren Arzest släpper en demo för Balan Wonderworld för PlayStation 5, Xbox-serien, PlayStation 4, Xbox One, Switch och PC via Steam den 28 januari över hela världen, meddelade företagen.

Microsoft har meddelat nya titlar som kommer till Xbox Game Pass för konsol och PC i slutet av januari, inklusive Outer Wilds, The Yakuza Remastered Collection och Cyber Shadow.

Horizon Zero Dawn: Complete Edition släpptes på PC förra året, vilket var en ganska stor sak, särskilt med tanke på att den öppna världens RPG från Guerilla Games ursprungligen lanserades som en PS4-exklusiv titel. Den dåliga nyheten är att PC-porten inte var särskilt bra optimerad.

Action RPG Shattered: Tale of the Forgotten King lanseras för PC via Steam den 17 februari efter över ett år i Early Access, meddelade utvecklaren Redlock Studio.

Bloober Team har släppt en ny trailer för The Medium som förklarar vad det innebär att vara ett medium som huvudpersonen Marianne och visar upp några av de unika psykiska förmågorna hon kan använda för att navigera i andevärlden.

Mundfish, i samarbete med NVIDIA GeForce, har släppt en ny trailer för Atomic Heart som visar strålspårning och djupinlärningssuper sampling (DLSS) som drivs av GeForce RTX.

Skyrim kommer aldrig att dö. Sedan lanseringen av Skyrim: Special Edition har konsolspelare även kunnat använda mods genom Bethesdas Creation Club.

Alla hjärtans dag är en stor sak i MMORPG's, och ännu mer gratis att spela spel som måste göra den söta gachadegen. Phantasy Star Online 2 förbereder sig för tillfället.

Vem är online

Vi har 33 besökare och inga medlemmar online

Dela vidare

Senaste Artiklar

 • Planetbase - Recension
  tisdag, 19 januari 2021
  Planetbase - Recension

  Planetbase som namnet antyder är ett spel om baser på en planet. Du leder ett team av kolonister och robotar som är på uppdrag att kolonisera en avlägsen planet. Det är ett strategispel med en överlevnadsaspekt som läggs till.

 • Assassin's Creed Valhalla - Recension
  torsdag, 31 december 2020
  Assassin's Creed Valhalla - Recension

  Några otroliga ögonblick är värda priset för inträde i en uppslukande vikingvärld

 • Topp Kommande Spel 2021
  tisdag, 29 december 2020
  Topp Kommande Spel 2021

  Vad väntar oss det kommande året? Vi har gjort en lista över de mest efterlängtade spelen som kommer 2021.

 • Kommande FPS-videospelen 2021
  måndag, 28 december 2020
  Kommande FPS-videospelen 2021

  2020 var ganska galet med coronavirus som kastade så många spel tillbaka och försenades till 2021, detta år borde fyllas med alla möjliga fantastiska videospeltitlar.

 • De bästa indiespelen för 2020
  torsdag, 24 december 2020
  De bästa indiespelen för 2020

  Traditionellt definierades indiespel av deras budget och storlek på utvecklingsteamet som behövdes för att skapa dem.

Senaste Recensioner

X

Right Click

No right click