Alla Nyheter

Enligt rykten från industrins insiders letar Valve efter Microsofts prenumerationstjänst som en del av Steam.

Battle royale-titeln Apex Legends kommer att starta ytterligare ett tvåveckorsevenemang som börjar den 13 april kallas War Games, meddelade utvecklaren Respawn Entertainment på torsdagen.

Kampenarenan 4 mot 4 tornförsvar är utvecklad av Kinship Entertainment och kommer att publiceras av gamigo i Europa och Nordamerika.

Milestone har släppt speltrailer som avslöjand Hot Wheels Unleashed, samt debuterade den första live-gameplayen under Hot Wheels Unleashed-spelutställningen.

Utgivaren Bethesda Softworks och utvecklaren Arkane Lyon har försenat Deathloop från det tidigare planerade släppdatumet den 21 maj till den 14 september.

Trigger Happy Interactive har tillkännagett en ny retro cyberpunk FPS för PC:n, Turbo Overkill. Turbo Overkill bör vara tillgänglig snart.

ININ Games och STUDIOARTDINK är idag glada att släppa en ny trailer för den kommande Wonder Boy: Asha i Monster World, tillsammans med ett urval av nya skärmdumpar.

Förslag om att det nya PS5-spelet Abandoned kan vara ett Hideo Kojima-spel har skjutits ner till förmån för ett nytt Xbox-rykte.

Nintendo Switch's senaste 12.0.0-firmwareuppdatering kanske inte verkar mycket baserat på de officiella patchnoterna, men enligt dataminers finns det mycket mer spännande information på baksidan av den.

Improx Games släpper pusseläventyrspelet The Last Cube för PlayStation 4, Xbox One och Switch senare 2021 tillsammans med sin tidigare tillkännagivna Steam -version, meddelade utvecklaren.

Utvecklaren Acorn Bringer har meddelat Of Love & Eternity, ett stilistiskt skräckäventyrsspel om kärlek och separation för PC, Mac och Linux. En kort demo finns nu tillgänglig via Itch.io.

Vem är online

Vi har 194 besökare och inga medlemmar online

Senaste Artiklar

Undersökning

Vad spelar du på just nu?

Senaste Recensioner

 
 
X

Right Click

No right click