--Annons--

Vänligen fyll i de obligatoriska fälten.
Välj din bild (er) för att ladda upp.

Insända artiklar

Monster Sanctuary

Team17 och Moi Rai Games har idag släppt den gratis uppdateringen av Magma Chamber för rollspel Monster Sanctuary. För närvarande i Steam Early Access och med 3v3 turbaserad strid, en ‘Metroidvania’ värld och en hel mängd monster att samla,

0 comments

Släppdatumet för PS5 och Xbox Series X bör försenas till 2021

Coronavirus har kastat världen i ett snurr under 2020, inklusive teknikindustrin, och det verkar inte förnuftigt för PS5 eller Xbox Series X att ha på ett säkert sätt hålla sig till deras planerade släppdatum för 2020.

0 comments

Among Ripples – “Life of Pike” trailer

Among Ripples: Shallow Waters är en eco tycoon sim där du hanterar sjöar. Som de flesta spel är spelsystem kärnan i upplevelsen. Spelsystem är ofta förhållandet mellan de olika delarna av spelet, det kan vara så enkelt som en jumpman och en plattform eller så komplicerad som rovfisk och apex-rovdjurförhållanden i ett sötvattensbiom.

0 comments

Homeworld Mobil – Är nu Officellt utannonserad!

Under Gearboxs PAX East-presentation 2020, avslöjades ett Homeworld Mobile-spel med en ny trailer som visar upp den vanliga realtidsstrategispelet.

0 comments

The Last of Us Part 2 – New Clip avslöjar imponerande animationer, pistolanpassning

Några av de tillgängliga moderna inkluderar byte av geväret för att öka skadorna, ökad magasinskapacitet och ett högre förstoringsområde. Du kommer fortfarande att använda delar för att uppgradera vapen, vilket verkar förväntat. Ändå är uppmärksamheten på detaljer ganska stark, även i något så enkelt som detta.

0 comments

Vad är nytt i Fire Emblem Three Houses – Cindered Shadows?

Fire Emblem: Three Houses var en av de bästa taktiska RPG-skivorna vi fick spela 2019, och att erbjuda spelare fyra olika rutter att gå igenom innebar att det fanns massor av innehåll att gräva i. Intelligent Systems ser ut för att förlänga din speltid på detta spel ytterligare genom att släppa den första historiens expansion, med titeln Cindered Shadows.

0 comments