Konsol Nyheter söker alltid engagerade skribenter. Gillar du att grinda retrospel eller är du fast i Monster Hunter World? Det spelar ingen roll för oss, för gillar du att skriva och har ett stort spelintresse så kan du vara precis den person vi söker till vårt team.

Konsol Nyheter är ingen vinstdrivande sida, vi är en intressedriven sida. Vi lever på vårt spelintresse och vårt behov av att säga vad vi tycker. Vi kan inte betala dig, men vi kan öka på din spelsamling med en och annan titel. Ju fler konsoler du har, desto bättre.

Känner du att du vill bli en av oss och kan bidra till Konsol Nyheter? Kontakta då oss på denna sidan, så återkommer vi till dig. Eller om du vill posta in anonyma artiklar skicka då in din artikel med hjälp av formuläret här under

Vänligen fyll i de obligatoriska fälten.
Välj din bild (er) för att ladda upp.

Insända artiklar

SYN – tech demo

Tencent visade upp SYN, en teknisk demonstration för ett ”globalt marknadsfört dator- och konsolöppnande första-person-shooter-spel”, under sin årliga presskonferens om Tencent Games.

0 comments

ANNO: Mutationem gameplay video

ThinkingStars debuterade 30 minuters spel från ANNO: Mutationem under sin BitSummit Gaiden live stream.

0 comments

Super Smash Bros. Ultimate ARMS Min Min DLC

Nintendo har släppt Super Smash Bros. Ultimate Min Min DLC. Min Min är en karaktär från spelets ARMS. Uppdatering 8.0.0 för Super Smash Bros. Ultimate släpptes.

0 comments

MEDIC: Pacific Corpsman – Utannonserad!

Utvecklare-speloperatörer och utvecklare Hypnotic Arts tillkännager MEDIC: Pacific Corpsman, ett förstahands actionspel som sätter spelaren i den osjälviska rollen som stridsläkare under andra världskriget.

0 comments

Warzone-spelare gapar över trasiga “melee damage”

Warzone “melee damage” har kommit under eld när spelare pekar på “trasiga” avvikelser som kan slänga pansrade fiender på bara två träffar.

0 comments

Saints Row: The Third Remastered – Alla fuskkoder

Saints Row: The Third är ett spel som handlar om att ha kul, och den nya remasterade versionen är inte annorlunda bara mycket snyggare.

0 comments