Ansvarsfriskrivning för Konsol Nyheter

Markera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktiv
 

Ansvarsfriskrivning för Konsol Nyheter

Om du behöver mer information eller har några frågor om vår webbplats friskrivning, vänligen kontakta oss via e-post på admin(a)konsolnyheter.se

All information på denna webbplats – https://konsolnyheter.se/ – publiceras i god tro och endast för allmän informationsändamål. Konsol Nyheter garanterar inte att informationen är fullständig, tillförlitlig och noggrann. Alla åtgärder du vidtar för informationen som du hittar på denna webbplats (Konsol Nyheter) sker helt på din egen risk. Konsol Nyheter ansvarar inte för några förluster och / eller skador i samband med användningen av vår webbplats.

Från vår webbplats kan du besöka andra webbplatser genom att följa hyperlänkar till sådana externa webbplatser. Även om vi strävar efter att endast tillhandahålla kvalitetslänkar till användbara och etiska webbplatser, har vi ingen kontroll över innehållet och naturen på dessa webbplatser. Dessa länkar till andra webbplatser innebär inte en rekommendation för allt innehåll som finns på dessa webbplatser. Webbplatsägare och innehåll kan ändras utan föregående meddelande och kan inträffa innan vi har möjlighet att ta bort en länk som kan ha gått “dåligt”.

Tänk också på att när du lämnar vår webbplats kan andra webbplatser ha olika sekretesspolicyer och villkor som ligger utanför vår kontroll. Var noga med att kontrollera sekretesspolicyn för dessa webbplatser såväl som deras “användarvillkor” innan du bedriver något företag eller laddar upp någon information.

Samtycke

Genom att använda vår webbplats godkänner du härmed vår ansvarsfriskrivning och samtycker till dess villkor.

Uppdatering

Om vi uppdaterar, ändrar eller gör några ändringar i detta dokument kommer dessa ändringar att publiceras här.


Senaste Recensioner

True Pheromones
X

Right Click

No right click