Google Stadia

onsdag, 21 oktober 2020

Cyberpunk 2077 innehåller en funktion som de flesta stora spel med lokala språk inte gör.

onsdag, 21 oktober 2020

DOOM Eternal: The Ancient Gods - Part One är nu tillgängligt för Windows på Steam och erbjuder nytt innehåll för den senaste delen i id Software's vördnadsfulla first-person shooter-serie.

måndag, 19 oktober 2020

Assassin's Creed Valhalla har gått guld, meddelade utgivaren Ubisoft och utvecklaren Ubisoft Montreal. Det betyder att utvecklingen är klar och spelet är redo för massproduktion för att uppfylla sitt släppdatum.

fredag, 16 oktober 2020

CD Projekt RED har släppt en ny speltrailer för Cyberpunk 2077 som fokuserar på fordon. Den här trailern ger dig en glimt av de fordon du kan köra.

torsdag, 15 oktober 2020

Utgivaren Ubisoft och utvecklaren Ubisoft Montreal har släppt en ny "Deep Dive" -trailer för Assassin's Creed Valhalla, liksom en ny genomgång av spel och skärmdumpar.

torsdag, 15 oktober 2020

Utgivaren Ubisoft och utvecklaren Ubisoft Montreal har släppt en ny trailer för Watch Dogs: Legion kallad "Classroom 101."

fredag, 09 oktober 2020

Utgivaren Warner Bros.Interactive Entertainment och utvecklaren NetherRealm Studios har meddelat Mortal Kombat 11 Ultimate för PlayStation 5, Xbox-serien, PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC och Stadia, samt det nedladdningsbara innehållet "Kombat Pack 2" med nytt spelbart karaktärer Mileena, Rain och Rambo. Mortal Kombat 11 Ultimate kommer att lanseras den 17 november.

torsdag, 08 oktober 2020

Ubisoft har släppt en ny uppsättning trailers för Watch Dogs: Legion som introducerar spelets berättelse och innehållsplaner efter lanseringen, samt meddelade att det kommer att lägga till multiplayer online som en del av en gratis uppdatering den 3 december.

torsdag, 08 oktober 2020

Baldur's Gate 3 är nu tillgänglig via Early Access på Steam (PC / Mac), GOG och Google Stadia.

torsdag, 08 oktober 2020

Utgivaren 2K Games och utvecklaren Hangar 13 har släppt den första uppdateringen efter lanseringen för Mafia: Definitive Edition, som lägger till det "Noir Mode" visuella alternativet och mer.

Dela vidare

Senaste Artiklar

 • Xbox Game Pass Ultimate
  tisdag, 20 oktober 2020
  Xbox Game Pass Ultimate

  Microsofts Xbox Game Pass är en prenumerationstjänst som ger tillgång till ett stort spelbibliotek för Xbox eller Windows 10.

 • PlayStation 4 - En generation i recension
  måndag, 19 oktober 2020
  PlayStation 4 - En generation i recension

  För Sony var PS4 en do or die-situation.

 • Partisans 1941
  torsdag, 15 oktober 2020
  Partisans 1941

  Stealth och taktik spel fungerar otroligt bra tillsammans vilket man märker på detta spelet.

 • Alla callouts i VALORANT
  onsdag, 14 oktober 2020
  Alla callouts i VALORANT

  Kommunikation är nyckeln till alla taktiska skyttar - och VALORANT är inget undantag.

 • Bakåtkompatibilitet i Xbox-serien detaljerad
  onsdag, 14 oktober 2020
  Bakåtkompatibilitet i Xbox-serien detaljerad

  Microsoft har detaljerad bakåtkompatibilitet för Xbox One och kompatibla Xbox 360- och Xbox-spel på Xbox-seriens plattformar, inklusive automatiskt högdynamiskt intervall och högre bildhastigheter och förbättrad grafik på utvalda titlar.

Senaste Recensioner

X

Right Click

No right click