Valnir Rok Survival RPG

0
--Annons--

Om spelet?

Valnir Rok är ett överlevnadssandlådespel där spelare befinner sig strandade på den nådelösa ön Valnir. I likhet med spel som Conan Exiles, lovar Valnir Rok actionorienterad strid i en fullständig byte, öppen PvP-miljö. Spelare kan öka sin ställning med olika NPC-fraktioner, söka tillflykt i NPC-städer eller slå sig ihop med andra spelare för att hitta sina egna städer. Samla, hantverk, utforska och kämpa dig fram till ära!

Valnir Rok funktioner som finns nu:

  • Välkommen till Valnir – Gå med i en av tre klaner (människor / dvärgar / alver), ta skydd i NPC-skyddade städer, eller satsa ditt eget krav i vildmarken!
  • Hantverk & handel – Samla örter, hugga ner träd, gruvor och skapa en mängd olika föremål! Få nivåer för att bli en master Hantverkare vars varor alltid är efterfrågade.
  • Viking Spirit – Endast de tuffaste kan överleva på Valnir ö. Med actionorienterad strid och full loot, öppet PvP-spel, måste spelare alltid hålla sig på tårna.
  • En levande värld – Valnir är inte bara en tom överlevnadsarena. Ön är fylld med NPC: er, städer och lore och uppdrag att upptäcka.
    Divine Favor – Få stor kraft genom att vinna gudarnas fördel. Ge offer till en av de tre gudarna för att få sina speciella krafter.

Recension

Om du letar efter ett spel utan buggar eller slumpmässiga kraschar, vänta på att det kommer ur Early Access. Med det sagt är det inte så många som tänker på den tid och ansträngning som spelats in i spelet hittills. Efter att ha spelat ett antal alfa- och beta test i mitt liv är detta riktigt bra gjort. Devs öppnar upp för spel för en sneak peak och för att få konstruktiv feedback. Ja, låt mig säga det här igen, -Detta är Inte en klar- produkt. Detta kommer att vara ett bra spel när det väl har gått ur Early Access, byggstenarna för ett fantastiskt spel att konkurrera med Minecraft, WoW och SWTOR är där.

dsdsd

Hur är spelet nu?

Grafiken är ganska intressant och väl genomtänkt. Det är hardcoreöverlevnad vid första och timmar med jordbruksresurser. Spelet använder fysisk fysik för att redogöra för många saker. Jag har aldrig i ett spel (Tills detta) där en enda varg skrämmer mig. Och just när jag trodde att jag var jättebra att undvika vargarna, så kom jag att det fanns björnar. Snacka om överraskning … något mer att sätta tänderna i under helgen. Men du vet vad, det är kul. Det är sann överlevnad, där du ständigt måste titta på ryggen när du bryter eller hugger ner ett träd. Dessa björnar och vargar, de strövar ganska långt och innan du vet ordet av det måste du hämta dina saker ur ditt lik. Du måste använda verklig strategi för att slåss. Blockera och undvika, stadiga händer på musen för att skjuta pilbågen, och det är inte bara en hit och du dödar något. Du tror att du har galna färdigheter med en båge, NOPE. Det vildsvinet kommer att ta dig ner och älven och andra rov sicksack. För att inte tala om helig skit är nattetid lika lång som dagen, men mer intensiv. Om du inte har kläder fryser du ihjäl. Om du äter fel, kommer du att bli förgiftad. Om du inte dricker vattnet, kommer du att dö av törst, och om du tänker kan du sitta vid och låta blödning eller förändrad effekt slitna, NOPE. Du kommer att dö av dem. Du måste använda din hjärna för att överleva lika mycket som dina spelfärdigheter.

Quest

Samla resurser

Nu för den svåra delen av spelet. Kom ihåg denna hardcore överlevnad. Du spenderar mycket tid på att samla trä, sten och jävla nära allt annat du kan plocka upp. Du får inte veta alla recept. Du måste upptäcka dem. Men till skillnad från Minecraft klickar du inte bara och formar det. Det använder sunt förnuft. Rock + Stick + String = stenyxa. Sunt förnuft, tills du når saker som finns i arbetsbänken, så har du massor av saker. Det finns inget kreativt läge, så om du vill ha det enkelt, gå någon annanstans, bara Hardcore survivalist. Det är resurskrävande. Resurs spawn gånger är bra eftersom du måste ha så många av en artikel för att göra de saker du behöver för att bygga din stad. Men det är intensivt.

dsdssd

Byggnader

Det finns ingen teraforming. Jag upprepar Teraforming är ett nej. Leta inte efter dessa alternativ här ännu. om du placerar din byggnad över en stubbe kommer trädet att växa in i ditt vardagsrum. Så var försiktig när du placerar din byggnad. Det finns inte ett stort antal recept och olika saker där ute att bygga med men kom ihåg (Early Access). bli kreativ med vad du har och vänta på det nya innehållet. Det kommer. Också när du river ned en byggnad så ger det dig inte lika mycket resurser, så var försiktig. Detta kan förändras i framtiden, men just nu … nej.

Förmågor och färdighet

Så många förmågor och färdigheter och mycket få poäng och en lång väg att gå för att få dem. Planera klokt och spela med andra. Slow build är en bra sak, det betyder att du har tid att samla de resurser du behöver när du låser upp några av de andra sakerna du kan göra. Några färdighetsträd är inte färdiga som Godi och skräddare. OOPS, jag gjorde dumt och gick upp de två träden. Men hej, jag är redo när de släpper nytt innehåll för dem. Det bästa du kan göra är att spendera en i varje och sedan gå upp dina favoriter. Det är Early Access vilket innebär att du betalar för att gå in i beta / alfa-testen.

ablities

Multiplayer

Spelet blir mycket roligare med vänner men fungerar fint att gå själv med, servrarna är glest befolkade men det kommer att förändras. Ta med en vän och utforska den stora världen. Spelet är tänkt att vara ett socialt spel. Gör också att samla resurser så mycket lättare.

server

Uppdateras spelet?

Hittills var den senaste uppdateringen 20 dec 2019 så ja spelet är fortfarande under utveckling. Med lite jul event och buggfixar. Så som jag ser det så är det ett litet dev-team (jag kan ha fel men ja) ge dem lite tid. Det är en stor idé.

update_banner_3

Sammanfattning:

För ett Early Access-spel är detta mycket genomtänkt och planerat. Det är ibland lite slöt och benäget till slumpmässiga kraschar. Men innehållet stavar mot en ljus framtid för spelet. Jag har fastnat för spelet och kommer fortsätta att spela det då och då, det har mycket potential att bli ett av dessa fantastiska spel bara lite mer arbete där. Men totalt sett är det fantastiskt. Spelet behöver just nu mer spelare för just nu så är det snålt med spelare på serverna.

 

Tack till dev för inbjudan till detta spelet och att jag fick möjligheten att testa spelet. Brukar vanliga fall inte spela dessa spel, då jag oftast är rädd att jag ska tycka det är tråkigt. Men kan lugnt säga att jag totalt fastnade för spelet. Det visar hur mycket ni lyckats få till bra byggstenar avspelet och hur framtiden ser ljust ut.

 

Jag kommer återkomma med en ny Recension när spelet är ur Early Access!

6.5

Mitt betyg

Helhetsbetyg

UI: s är rent och väl utformat, bättre än de flesta andra EA ~ överlevnadsspel som ARK: s UI Vänlig community för det mesta, även om du verkligen inte kommer att vinna någonting på att vara en idiot så de flesta har inget val Bra utvecklare (lyssna på Early Access-spelare, reagera på rapporterade buggar och informera oss om uppdateringar) Spelet uppdateras då och då med stora uppdateringar" negatives="Det är i Early Access fas En hel del spelinnehåll har stavas felaktigt NPC-strid känns obekväm för att säga det mildt I spelets nuvarande tillstånd är artefakter helt värdelösa, Spelets valuta är inte aktiverad, med tanke på det faktum att handlare inte ens är implementerade ännu Spelet är mycket dött, toppservern hade 5 spelare Ingen fångstmekanik som du kan hitta i Reign Of Kings FPS i de stora städerna är outhärdligt, vi talar ~ 20FPS med ständiga droppar till cirka 10FPS Quest-interaktioner är fruktansvärt skrivna Klaner saknar någon form av arvtagning utanför medlemmar, medägare och ägare, medlemmar har nästan inga behörigheter men medägare har nästan alla behörigheter"]
Grafik
5.5
Funktioner
4.5
Prestanda
3.0
Ljud
5.0
Kontroller
5.0
Helhetsbetyg
6.5
Fördelar
Nackdelar

 

Om författaren
Kenta Mattsson

kenta

Är jag som skapat K-Gamer.se och även driver sidan framåt

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade *