Planet Coaster

0
--Annons--

När jag började spela Planet Coaster på early access hade jag inte så höga förväntningar och jag hade inte spelat temaparkspel på ett tag och blev intresserad av allt dom beskrev på sin sida. Dessutom kommer det från utvecklarna av Rollercoaster Tycoon 3. Så då kan det ju inte vara dåligt eller?

Under dom gångna åren så har spelet blivit en fullkomlig jackpot alltså riktigt bra spel och har tillbringat en hel del tid i spelet.

Jag rekommenderar alla att köra karriärläget. Då det förklarar grunderna i spelet genom alla uppdrag och visar dig lite vad spelet har att erbjuda. Till en början verkade spelet felfritt. Allt om det var perfekt. Men även om Planet Coaster är ett av de bästa spelen jag har spelat på så har det sina brister.

Så vad exakt är dessa brister jag pratar om och är de verkligen så viktiga för din upplevelse? Det beror på varför du köper Planet Coaster.
Det huvudsakliga felet med spelet verkar vara hanteringssystemet. Först verkar det bra, men snart nog kommer du att få reda på att det inte riktigt har så mycket djup i sig.
Är det verkligen så illa? Nej. Det finns fortfarande en anständig mängd ledning som ska göras. Från att välja priser för dina åkattraktioner till att bestämma hur mycket salt du vill sälja på de härliga pommes frites. Tyvärr får du ibland känslan att inte alla beslut du tar i ledningsdelen av spelet verkligen spelar så mycket roll.

Spelet är mer uppbyggt fokuserat. Med massor av landskapsprodukter kan du ganska mycket skapa / återskapa allt du vill. Och byggandet är riktigt bra gjort. Ja, det har fel, som föremål som behöver delas upp från en byggnad för att rotera / placera den ordentligt etc. men totalt sett fungerar det riktigt bra. Jag fann ofta att jag byggde avslappnat och tittade på klockan bara för att inse att jag redan har arbetat hela natten på denna lilla byggnad eftersom spelet erbjuder dig så många alternativ. Några nackdelar med byggnadssystemet är dock: Vatten som är riktigt svårt att placera och skapa bergodalbanor kan vara svårt tack vare rädsla / spänning / illamående.

Nu måste man säga en sak när man skriver en recension om Planet Coaster. spelet ser helt fantastiskt ut! Den tecknade stilen, vatteneffekterna, lamporna på natten, detaljerna och animationerna. Det ser bara perfekt ut. Spelet går riktigt smidigt också tills du börjar bygga en riktig park från grunden. Till att börja med tycktes allt fungera bra, men efter ett par tusen objekt börjar spelet lagga/tappa FPS framför allt när du zooma in eller ut. Och ja, du kommer att ha tusentals föremål i din park. Att skapa en tur ger dig enkelt 1-2 tusen objekt. Men jag fann mig fortfarande gå / flyga genom min egen park ofta tillräckligt bara för att allt ser ut och låter så fantastiskt. Eftersom ja, ljudet i det här spelet är också fantastiskt. Människor som hejar, vattnet och alla de olika ride-ljudeffekterna gör att det känns som en riktig temapark.

Stödet som detta spel får är galen, och det ger mig hopp. Tydligen finns det fortfarande utvecklare där ute som bryr sig om deras spel efter utgivningen. Massor av gratisuppdateringar med buggfixar, nytt landskap, nya åk / underlägg och till och med ny mekanik släpps på ett par veckor. Bredvid dessa fantastiska uppdateringar tar utvecklarna faktiskt tid att interagera med spelarna. De lyssnar på vad deras fans vill ha och varje vecka har de de bästa skapelserna som placerats på “workshop” i deras stream.

Kom ihåg att det här spelet främst är inriktat på att bygga innan du köper. Detta kräver att du är lite kreativ, annars hittar du dig själv med en brist på idéer eftersom spelet inte har så mycket premadelandskap/åkattraktioner. Men “workshop” kompenserar för den delen enligt min mening. Förutom att jag rekommenderar det här spelet. Det är förmodligen ett av de bästa, om inte det bästa temaparkspelet du hittat där ute, åtminstone för mig är det.

7.5

Mitt betyg

Helhetsbetyg

Grafik
10.0
Funktioner
10.0
Prestanda
5.0
Ljud
8.0
Kontroller
7.0
Helhetsbetyg
7.5
Fördelar
  • Utvecklarna uppdaterar spelet gratis
  • Många olika scenarier och andra lägen
  • Möjlighet för så mycket unikhet och kreativitet. Jag insåg aldrig hur kreativ jag var, men det här spelet driver min potential!
  • Workshopinnehåll. Ibland kan jag inte skapa fantastiska saker, men lyckligtvis kan hundratals andra människor och de laddar upp alla sina kreativa skapelser online!
  • Uppdatering: + En annan gratis uppdatering trots att de publicerade betalade DLC: er! YAY ME!
Nackdelar
  • Kräver mycket tid och tålamod för att öva placering av föremål och skapa din konstnärliga vision
  • Jag tycker att det finns en begränsande begränsning för att bygga väggar och tak, vilket kan ge dig lite missnöjd. Jag är säker på att det finns ett arbete genom att använda mycket fler objekt som resurser, men det är mer tråkigt än jag skulle vilja att det skulle vara.

Om författaren
Kenta Mattsson

kenta

Är jag som skapat K-Gamer.se och även driver sidan framåt

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade *