Recensioner

Kenta

Kenta

Jag har alltid haft en passion för spel och eftersom jag hittade min passion för att skriva ville jag skriva om dem. Jag spelar nästan vad som helst om jag kan få tag på det. Jag har en ohälsosam besatthet med simulator spel men det hindrar mig inte från att spela andra spel :)

Är även jag som skapat Konsol Nyheter, K-Gamer och även driver sidan framåt mot oändligheten, får vi hoppas!

Hyrda vapenbelöningar: Bonusar på gratis strövande uppdrag, legendariska och ökända bounties

Plus XP-bonusar för gratis strövande uppdrag och evenemang, en gåva för att nå låg heder och mer

Sacrifice Your Friends är en snabb spelpartybråkare i 1-4 spelare i en söt tecknad skräckstil.

NVIDIA släppte idag den senaste versionen av sina GeForce Game Ready-drivrutiner.

Riot Games har meddelat sitt nästa stora franchise-evenemang, Sentinels of Light, via ett webbpussel som släpptes igår. Spelare avslöjade webbplatsen via länkändringar i Riot's sociala medieprofiler och använde sin kunskap om League of Legends lore för att låsa upp tillkännagivandet.

Under det senaste året har vi sett vårt samhälle sprängas ut med kreativitet när de delade sina unika VALORANT-upplevelser med världen.

Valorant patch 3.0 är inställd på att förändra framtiden för Future Earth, särskilt när det gäller ekonomin. Vi har alla detaljer här.

Idag släppte Innomen Team och Sekai Project andra avsnittet av sin rymdopera visuella roman med RTS Elements Sierra Ops.

Idag meddelade Gamuzumi att det kommer att släppa det tredje kapitlet i den visuella romanen Sakura Succubus på konsoler om några dagar.

Vem är online

Vi har 119 besökare och inga medlemmar online

Undersökning

Vad spelar du på just nu?

Senaste Recensioner

 
 
X

Right Click

No right click