Recensioner

juli 2020 - Konsol Nyheter

Spelare har väntat en liten stund nu för att höra om när släppdatumet för nästa säsong av Call of Duty Modern Warfare och Warzone börjar - och Activision har slutligen släppt informationen dom väntade på.

EAs abonnemangsprogram för Origin Access får en ny förläggare kopplad till det, med Sega tillkännager ett partnerskap för att föra över sina spel till tjänsten. Från de två tillgängliga PC-prenumerationsnivåerna träffar de tre tillkännagivna Sega-titlarna Premier-alternativet.

Hyper Scape är äntligen redo att flytta ut från sin beta-förälders källare och till sin egen plats på konsolen.

tinyBuild har just släppt Cradle Games 'sci-fi Dark Souls-inspirerade action RPG, Hellpoint på PC. Dessutom har utgivaren avslöjat ändringsloggen för spelets dag 1-uppdatering som för närvarande är tillgänglig.

I augusti kan spelare från Fantasy MMORPG ArcheAge utforska en ny fängelsehåla, skapa kraftfull utrustning, släppa loss den andra delen av Mistsong Banquet och se fram emot en stor rabatt på Garden of the Gods-expansionen för ArcheAge: Unchained.

Star Citizen-fans börjar misstänka att något inte är riktigt eftersom de har börjat be utvecklaren Cloud Imperium Games om fler uppdateringar angående det kontroversiella spelets framsteg.

fredag, 31 juli 2020 09:00

Intel granskar sin företagsidentitet

EVO kommer sannolikt att bli ett framträdande klientsegmentprocessormärke av Intel när det vassar in i produktgenerationen efter Core.

fredag, 31 juli 2020 08:00

Bright Memory: Infinite spelvideo

FYQD Personal Studio har släppt en helt ny gameplaytrailer för Bright Memory: Infinite.

Världen av Paper Mario: Origami King på Nintendo Switch är ganska imponerande, men det som verkar fängsla spelare mest är spelets vatten.

Epic Games Store-prestationer finns nu tillgängliga i utvalda spel på plattformen.

Vem är online

Vi har 243 besökare och inga medlemmar online

Undersökning

Vad spelar du på just nu?

Senaste Recensioner

 
 
X

Right Click

No right click