Recensioner

oktober 2020 - Konsol Nyheter

Xbox Game Pass och Xbox Game Pass Ultimate har blivit en stor del av Xbox-affärsmodellen, och det ser ut som att detta bara kommer att öka med Xbox Series X och Xbox Series S.

Xbox-serie X kan återuppliva en populär Xbox 360-serie, eller det är åtminstone det som Xbox-chef Phil Spencer starkt antydde nyligen.

Microsoft kommer att vara värd för en Xbox Series X- och Xbox Series S-lanseringsfirma den 10 november kl 11:00 PT / 14:00 ET, meddelade företaget.

lördag, 31 oktober 2020 12:46

Assassin's Creed Valhalla TV-reklam

Utgivaren Ubisoft och utvecklaren Ubisoft Montreal har släppt en film-TV-reklam för Assassin's Creed Valhalla. Spelet kommer ut för Xbox-serien, PlayStation 4, Xbox One, PC via Uplay och Epic Games Store och Stadia den 10 november och PlayStation 5 den 12 november.

lördag, 31 oktober 2020 11:44

Praey for the Gods lanseras under Q1 2021

Praey for the Gods, som först lanserades i Early Access för PC via Steam i januari 2019, kommer att lanseras för PlayStation 5, PlayStation 4 och Xbox One tillsammans med sin version 1.0 på PC under Q1 2021, meddelade utvecklaren No Matter Studios.

En ny video har dykt upp av en användare som startar Marvel's Spider-Man: Miles Morales på en PlayStation 5.

Denna mod för Battlefield 3 får spelet att se helt enkelt fantastiskt ut, med "en komplett spelning och UI-översyn som skapar en mer taktisk och meningsfull upplevelse."

Googles sökdata avslöjar att PS5 är den överlägset mest populära konsolen just nu

Den nya League of Legends-mästaren Seraphine är redan redo för en minibearbetning bara några dagar efter att hon officiellt landat på Summoner's Rift i patch 10.22, efter veckors fläktreaktion över hennes karaktärsdesign och Runeterra-backstory.

VR

Sony erbjuder PSVR-ägare en gratis kameraadapter för att använda med PS5 säger ganska mycket att företaget inte har några planer på att släppa ett nytt virtual reality-headset när som helst.

Vem är online

Vi har 354 besökare och inga medlemmar online

Undersökning

Vad spelar du på just nu?

Senaste Recensioner

 
 
X

Right Click

No right click