Recensioner

Recensioner

Recensioner

Här kan ni läsa alla våra senaste recensioner på spel vi gjort

Destroy All Humans! Remake Utvald

tisdag, 04 augusti 2020

Det börjar känna sig som en trasig rekord när vi fortsätter att prata om remakes och omsläpp i år.

Ghost of Tsushima

tisdag, 28 juli 2020

Det har gått sex år sedan Sucker Punchs senaste utflykt, och de har återvänt med det som nästan säkert är deras mest ambitiösa projekt hittills.

Farm Manager 2018

söndag, 26 juli 2020

Farm Manager 2018 har nu varit ute ett tag och det är inte förrän nu jag har haft tid att skriva en recension av spelet.

Halo 3 – PC

måndag, 20 juli 2020

Halo 3 släpptes ursprungligen 2007, vid en tidpunkt då full HD-upplösning ansågs som höjdpunkten för synskärpa.

Timelie

tisdag, 14 juli 2020

Pussel och tidsmanipulation har gått starkt i indie-spelen sedan frigörandet av Braid.

Guts and Glory

torsdag, 09 juli 2020

Guts and Glory klassificeras på Steam som ett “racing” -spel men det är mer som en hinderbana.

Causa spelar ganska lik mainstream kortspel som Hearthstone, Magic och Yu-Gi-Oh! Att komma till grunderna här är vad du kommer att arbeta med: en orsak (resurs) pool samt karaktär, evenemang och supportkort.

Crossroads Inn

onsdag, 01 juli 2020

I medeltiden serverades pub och värdshus funktionen av alla former av sociala medier och underhållning som rullades på ett bekvämt läge.

The Last of Us Part 2

onsdag, 01 juli 2020

Under en lång sträcka mitt i ”The Last of Us Part 2” kändes det som Naughty Dog, studion som skapade serien, hade hittat sin rytm.

Farmer’s Dynasty

torsdag, 25 juni 2020

Farmer’s Dynasty släpptes i slutet av 2017, men det debuterade i Steam november 2019.

Vem är online

Vi har 131 besökare och inga medlemmar online

Dela vidare

Senaste Recensioner

X

Right Click

No right click