Recensioner

Recensioner

Recensioner

Här kan ni läsa alla våra senaste recensioner på spel vi gjort

Xbox Game Pass Ultimate Utvald

tisdag, 20 oktober 2020

Microsofts Xbox Game Pass är en prenumerationstjänst som ger tillgång till ett stort spelbibliotek för Xbox eller Windows 10.

För Sony var PS4 en do or die-situation.

Partisans 1941

torsdag, 15 oktober 2020

Stealth och taktik spel fungerar otroligt bra tillsammans vilket man märker på detta spelet.

Squad

tisdag, 13 oktober 2020

Det har gått länge sedan jag först spelade Squad. Jag täckte spelet i oktober 2019 (kan läsas här), och det var då i Steam Early Access.

Unrailed!

tisdag, 06 oktober 2020

I en värld av stora budgetspel som kallas AAA är vinnaren den som säljer sin produkt på det mest kreativa sättet.

Konami har blivit något av en paria bland moderna spelförlag.

Disgaea 4 Complete+

tisdag, 22 september 2020

Disgaea 4 Complete + är en solid post i Disgaea-serien, och den har möjligen min favorithistoria hittills.

Tell Me Why

tisdag, 15 september 2020

Även om det inte var deras första spel, sedan 2015 är Life is Strange, har den franska utvecklaren DONTNOD Entertainment cementerat sig som en studio för att titta efter fans av känslomässigt laddade berättande videospel.

Marvel's Avengers

onsdag, 09 september 2020

Det vore rättvist att säga att Marvels Avengers har haft mycket som har arbetat mot spelet.

Battletoads

tisdag, 08 september 2020

Battletoads är tillbaka i en mjuk omstart som försöker göra Teenage Mutant Ninja Turtles knock-off-egenskapen relevant igen.

Senaste Recensioner

X

Right Click

No right click