Vilken gåva får du spelaren i ditt liv vid jul? Köp dem ett spel och det är antingen fel, de har redan fått det, de har slutfört det eller så är det bara så förra månaden.

Men ett välbedömt speltillbehör kan inte bara lägga till timmar av njutning, det kan också göra dem bättre också. Så här är våra favoritval av några av de bästa speltillbehören som gör perfekta julklappar utan att bryta banken. Alla gåvor för spelare på den här listan kommer säkert att ge timmar av underhållning de kommande månaderna.

Oculus Quest 2

De kan vara en riktig spelentusiast, men det finns en god chans att din presentmottagare inte har kommit in i virtual reality (VR) än. Det har varit dyrt och nischat ett tag. Oculus har ändrat spelet lite, dock med sitt fantastiska fristående headset, Oculus Quest 2. Detta är kvalitets-VR utan några kablar eller komplex installation och är ett utmärkt sätt att komma in i VR utan att kompromissa.


Sega Genesis Mini

Minispelkonsoler är ganska mycket raseri idag, och Sega Genesis Mini (eller är det Sega Mega Drive Mini?) Är en av de bäst gjorda än. Sega har gjort lite förundran här, med ett riktigt stort utbud av klassiska spel att spela och en prislapp som är mycket rimlig. Vi kan inte rekommendera det starkt nog.


SNES Classic Mini

Nintendo var dock ganska mycket först på minikonsoltåget, och om ditt mål var mer en SNES-spelare kan du också återuppleva dessa år med Nintendo Classic Mini Console. De kommer att kunna ansluta den direkt till sin TV via ett HDMI-uttag och spela klassiker som Super Mario Kart, Legend of Zelda och F-Zero. Nostalgi såg aldrig så bra ut.


Steelseries Arctis 1 Wireless for Xbox

Låt dig inte luras av namnet – det som är fantastiskt med detta trådlösa headset är att det fungerar med alla konsoler, datorer och mobiler, allt genom en enkel dongel. Det gör det till en perfekt present för alla spelare, vilket hjälper dem att uppgradera till uppslukande ljud och låta dem chatta i fester mycket lättare. Dessutom kan det rädda alla som bor med dem från överhört ljud också!


Corsair Dark Core RGB SE trådbunden / trådlös spelmus med Qi-laddning och MM1000 Qi trådlös laddningsmusmatta

Om de är en PC-spelare är det här sättet att verkligen visa att du bryr dig. Att ha en bra mus är viktigt, och du kan inte bara komma undan med den som kom med datorn för en eon sedan. Den här kombinationen levererar en ultrasnabb mus med låg latens som kan ladda trådlöst och lagra profiler för olika spel och inställningar trådlöst, och de flera knapparna kan programmeras som de vill med makron eller enkla åtgärder, vilket gör den helt anpassningsbar efter personliga önskemål. Laddmattan fungerar också som en laddningsmatta för din telefon medan du spelar.


Corsair K95 Platinum

PC-spel handlar inte bara om att ha en snabb mus, det handlar också om att ha ett bra tangentbord. Detta toppmoderna tangentbord har en aluminiumram i flygplan, lagring för att lagra profiler och dynamisk belysning för att göra allt mer ”wow”. Och även om du kanske inte förstår, kommer de att älska de 100 procent CHERRY MX Speed RGB mekaniska nyckelbrytarna.


Seagate Storage Expansion Card för Xbox Series X / S

Det finns bara ett sätt just nu att utöka den interna lagringen av en Xbox Series X eller S – detta kort från Seagate, som är dyrt men matchar alla specifikationer för Xbox egen SSD.

Det betyder att det fungerar med snabba CV-funktioner och kör spel lika snabbt som konsolens egen lagring. Det är den perfekta presenten för någon som har en ny Xbox, även om den inte blir billig alls.


WD_Black SN850 NVMe SSD

Det kan verka lite djupare, men lita på oss – den här lilla lagringen kommer att spränga bort alla spelare du ger den till. Om de är en PC-spelare kommer det att ge dem några av de snabbaste läs- / skrivhastigheterna överallt, vilket hjälper till med laddningstider och mer.

Det verkliga tricket kan dock komma om de har en PS5. Detta är en av mycket få enheter som är tillräckligt snabba för att potentiellt kunna användas som utbyggbart lagringsutrymme för Sonys nya konsol. Det är dock inte bekräftat ännu, så kanske vänta om det är din plan!


Startpaket för Nanoleaf Rhythm

Nanoleaf är ett helt anpassningsbart smart belysningssystem med väggmonterade triangulära belysningspaneler som snäpps ihop med enkla kontakter för att skapa vilken form du än kan föreställa dig. Startpaketet kan utökas med extra paneler som kan köpas och kombineras för att skapa större och djärvare mönster också i framtiden. Startpaketet med Nanoleaf innehåller dock även Rhythm Module – som förvandlar ljuspanelerna till en dansande ljusshow som reagerar på omgivande ljud. Detta kommer säkert att göra att något spelområde sticker ut.


Razer Nommo Chrome-högtalare

Tillverkad av spelmaskinvarutillverkaren Razer, dessa högtalare levererar massor av stämplande spelare i de världar de spelar. Kommer med specialvävda 3-tums glasfiberdrivrutiner, ett brett ljudfält med hög positionsnoggrannhet, dedikerad bakåtriktad skjutbar basport och baskontroll med automatisk förstärkningskontrollteknik, spelare kan också välja mellan 16,8 miljoner färger och förinställda ljuseffekter för att personifiera sin lyssnarupplevelse, eller ta uppslukande spel upp i ett steg med omgivande belysning som reagerar på varje rörelse.

Redaktör / Art director at | Website | + posts

Jag har alltid haft en passion för spel och eftersom jag hittade min passion för att skriva ville jag skriva om dem. Jag spelar nästan vad som helst om jag kan få tag på det. Jag har en ohälsosam besatthet med simulator spel men det hindrar mig inte från att spela andra spel 🙂

Är även jag som skapat Konsol Nyheter, K-Gamer och även driver sidan framåt mot oändligheten, får vi hoppas!