True Pheromones

Informativ

Informativ

Informativ

Här kan ni läsa alla våra senaste artiklar vi skrivit

Xbox har många begåvade studior under deras studiofilial.

Endzone: A World Apart

torsdag, 23 juli 2020

Fallout-serien har lärt oss att när världen har blivit decimerad av atombomber kommer världen att ockuperas av shanty städer och städer gjorda av bildörrar, var och en drivs av en konstig eller udda karaktär.

Age of Empires Online är ett multiplayer-strategispel online i realtid utvecklat av Robot Entertainment och Gas Powered Games, som släpptes den 16 augusti 2011.

Valorants är ute nu fullständigt. Efter drygt sju veckor med en stängd beta är spelet nu öppet för alla. Men det finns några funktioner som skulle göra Rios nya FPS-titel precis lite bättre.

The Universim

lördag, 06 juni 2020

The Universim är ett spel där spelare får spela som Skaparen, den som fick Big Bang att hända, men också den som bara nöjer sig med att övervaka liv och framsteg för bara en civilisation på bara en planet, Nuggets.

Du kan förstå från titeln exakt vad du kan förvänta dig av Builders of Egypt: Prologue, men vad den inte säger är den djupgående historian i spelet.

Nvidias spelströmningstjänst, GeForce Now, flyttar till ett nytt opt-in-system för bibliotek, ett som kommer att lämna videospelutvecklare ultimata kontroll över huruvida deras videospel stöds på plattformen eller inte.

Dark Future Pack ger dig bara kosmetiska förpackning.

Denna DLC-paket är tillverkade i samma anda som ”Supporter Upgrade”. De finns som ett sätt att visa stöd och fortsätta finansiera GSG utöver att köpa spelet.

Efter månader med rykten och spekulationer tog Microsoft slutligen locket från sina planer för den nionde konsolgenerationen genom att tillhandahålla vårt mest detaljerade glimt på Xbox Series X hittills.

Senaste Recensioner

X

Right Click

No right click