Informativ

Informativ

Informativ

Här kan ni läsa alla våra senaste artiklar vi skrivit

Microsoft har detaljerad bakåtkompatibilitet för Xbox One och kompatibla Xbox 360- och Xbox-spel på Xbox-seriens plattformar, inklusive automatiskt högdynamiskt intervall och högre bildhastigheter och förbättrad grafik på utvalda titlar.

Jag tror inte att Microsoft kommer att förvärva Electronic Arts, men det ryktet som cirkulerar väcker min nyfikenhet, Så jag har helt enkelt spekulerat i vad skälen kan vara.

År 2019 svarade vi på frågan "Ska vi någonsin skapa en annan Ultimate Skin" i en Ask Riot som dök djupt in i filosofin och definitionen av Ultimate Skins samt nyanserna att leverera det vi kallar en "sann interaktiv upplevelse."

Seraphine Förmågor

måndag, 12 oktober 2020

Förvandla själens ljud runt dig till musik med Seraphine, Starry-Eyed Songstress. Lär dig mer om hennes magiska hörsel synestesi och musikaliska förmågor.

Vem är Seraphine?

måndag, 12 oktober 2020

Seraphine är en unik mästare. Hon har konton på sociala medier, tar selfies med sin katt och samarbetar med den globala popgruppen K/DA.

Med tanke på skillnaderna i tillvägagångssätt med nästa generations konsoler är det så kallade ”konsolkriget” mellan Sony och Microsoft utan tvekan mycket.

Jag är medveten om att detta ämne kan utlösa känslor på vardera sidan av konsolstridslinjerna, men det här är bara en tankebit som uppmuntrats av den senaste megaavtalet med Microsoft som köper ZeniMax Media.

För första gången på decennier börjar Sony och Microsofts vägar skilja sig åt.

Tidigare denna vecka tillkännagav Nvidia äntligen sina RTX 30-serie grafikkort efter mycket förväntningar och spekulationer.

Battlefield är en av de stora gamla damerna i online shooter-scenen - det har väckt fans med sina enorma strider och adrenalinpumpande blandning av fordon och infanterikamp i år och år nu.

Senaste Recensioner

X

Right Click

No right click