Förvandla själens ljud runt dig till musik med Seraphine, Starry-Eyed Songstress. Lär dig mer om hennes magiska hörsel synestesi och musikaliska förmågor.

”One day, the music will stop. Better dance while you can!”

Passive – Stage Presence

Var tredje grundläggande förmåga att Seraphine-gjutningar kommer att eka och automatiskt casta en andra gång. Dessutom, när hon spelar en förmåga i närheten av en allierad, skapar hon en anteckning. Varje anteckning ger sina grundläggande attacker mer attackområde och hanterar ytterligare magisk skada, konsumerar anteckningen.


Q – High Note

Seraphine projicerar en ren anteckning, hanterar magiska skador som ökas med målets saknade hälsoprocent.


W – Surround Sound

Seraphine omger sina närliggande allierade i en sång och ger sig själv och sina allierade rörelsehastighet och en sköld. Om Seraphine redan är avskärmad kan hon läka sina närliggande allierade och återställa hälsan baserat på hur många allierade som är nära henne.


E – Beat Drop

Seraphine släpper loss en tung ljudvåg, hanterar fiender magiskt i en rad och saktar ner dem. Fiender som redan är långsamma är rotade och redan rotade fiender bedövas.


R – Encore

Seraphine tar scenen och projicerar en fängslande kraft som charmar fiender och hanterar magisk skada. Alla mästare som slås (inklusive allierade) blir en del av föreställningen, utvidgar förmågan och ger allierade maximala anteckningar.

”Even in my dreams, I hear them sing.”

Redaktör / Art director at | Website | + posts

Jag har alltid haft en passion för spel och eftersom jag hittade min passion för att skriva ville jag skriva om dem. Jag spelar nästan vad som helst om jag kan få tag på det. Jag har en ohälsosam besatthet med simulator spel men det hindrar mig inte från att spela andra spel 🙂

Är även jag som skapat Konsol Nyheter, K-Gamer och även driver sidan framåt mot oändligheten, får vi hoppas!