Förtittar

Förtittar

Förtittar

Här hittar du förhandstitt på spel som vi testar innan spelet är ute / eller färdigt

Taktiska strategispel är här igen, och det bästa med det 2020 är allt genre hybrid och subgenre mashup experiment inom den ramen.

Detta är ett mycket solidt sandlådesspel i sin nuvarande form.

Unrailed är ett samarbetspartyspel för 2-4 spelare.

Efter en framgångsrik kampanj på Kickstarter (spelet höjde över 36 000 CAD) släpper Pyramid Games en gratis prolog av Dinosaur Fossil Hunter, som finns tillgänglig på Steam.

Hjältarna som är älskade av alla - tills en hemsk katastrof inträffar under deras vakt och lämnar staden i ruiner, Captain America är död och ett utslag av mutationer (kallade Inhumans) som sprider sig genom befolkningen.

Fallout-serien har lärt oss att när världen har blivit decimerad av atombomber kommer världen att ockuperas av shanty städer och städer gjorda av bildörrar, var och en drivs av en konstig eller udda karaktär.

The Universim är ett spel där spelare får spela som Skaparen, den som fick Big Bang att hända, men också den som bara nöjer sig med att övervaka liv och framsteg för bara en civilisation på bara en planet, Nuggets.

Du kan förstå från titeln exakt vad du kan förvänta dig av Builders of Egypt: Prologue, men vad den inte säger är den djupgående historian i spelet.

Satisfactory är ett spel jag har sett fram emot att prova sedan jag först såg deras video från E3 2018.

Med utvidgningen av Xbox Game Streaming-tjänsten till alla Xbox One-regioner kunde jag äntligen dyka in och ge detta ett test körning.

Vem är online

Vi har 195 besökare och inga medlemmar online

Dela vidare

Senaste Recensioner

X

Right Click

No right click