Artiklar

Xbox Game Pass Ultimate Utvald

tisdag, 20 oktober 2020

Microsofts Xbox Game Pass är en prenumerationstjänst som ger tillgång till ett stort spelbibliotek för Xbox eller Windows 10.

För Sony var PS4 en do or die-situation.

Partisans 1941

torsdag, 15 oktober 2020

Stealth och taktik spel fungerar otroligt bra tillsammans vilket man märker på detta spelet.

Kommunikation är nyckeln till alla taktiska skyttar - och VALORANT är inget undantag.

Microsoft har detaljerad bakåtkompatibilitet för Xbox One och kompatibla Xbox 360- och Xbox-spel på Xbox-seriens plattformar, inklusive automatiskt högdynamiskt intervall och högre bildhastigheter och förbättrad grafik på utvalda titlar.

Jag tror inte att Microsoft kommer att förvärva Electronic Arts, men det ryktet som cirkulerar väcker min nyfikenhet, Så jag har helt enkelt spekulerat i vad skälen kan vara.

Sonic the Hedgehog kommer snart till Fall Guys och du kommer att kunna spendera dina hårt förvärvade kronor för att klä upp din böna som den blåa suddigheten så att du kan ta itu med de nya medeltida teman säsong 2 minispel med blåsande hastighet.

VaatiVidya laddade nyligen upp en ny video med hemligheter från flera titlar utvecklade av From Software:

Squad

tisdag, 13 oktober 2020

Det har gått länge sedan jag först spelade Squad. Jag täckte spelet i oktober 2019 (kan läsas här), och det var då i Steam Early Access.

År 2019 svarade vi på frågan "Ska vi någonsin skapa en annan Ultimate Skin" i en Ask Riot som dök djupt in i filosofin och definitionen av Ultimate Skins samt nyanserna att leverera det vi kallar en "sann interaktiv upplevelse."

Senaste Recensioner

X

Right Click

No right click