Artiklar

Planetbase - Recension

tisdag, 19 januari 2021

Planetbase som namnet antyder är ett spel om baser på en planet. Du leder ett team av kolonister och robotar som är på uppdrag att kolonisera en avlägsen planet. Det är ett strategispel med en överlevnadsaspekt som läggs till.

Några otroliga ögonblick är värda priset för inträde i en uppslukande vikingvärld

Topp Kommande Spel 2021

tisdag, 29 december 2020

Vad väntar oss det kommande året? Vi har gjort en lista över de mest efterlängtade spelen som kommer 2021.

Kommande FPS-videospelen 2021

måndag, 28 december 2020

2020 var ganska galet med coronavirus som kastade så många spel tillbaka och försenades till 2021, detta år borde fyllas med alla möjliga fantastiska videospeltitlar.

Traditionellt definierades indiespel av deras budget och storlek på utvecklingsteamet som behövdes för att skapa dem.

Med riktigt raket fart har vi vuxit till en av Sveriges populära Konsol Nyhets sida och vi bara fortsätter att växa. För att få lite historik på hur Konsol Nyheter kom till så har jag bett Kenta beskriva allt som hänt sen han skapade sin första sida!

Mitt i den rasande Covid-19-pandemin har många människor inget annat val än att tillbringa semestern hemma för att säkerställa säkerheten. För att koppla av utan att gå långt, här är de bästa spelen du kan spela den här semestern. Dessa är också de bästa tidsdödande spelen för långa resor den här semestern. Låt oss kolla in dem!

Vilken gåva får du spelaren i ditt liv vid jul? Köp dem ett spel och det är antingen fel, de har redan fått det, de har slutfört det eller så är det bara så förra månaden.

Call of the Sea - Recension

tisdag, 15 december 2020

Första person äventyrsspel är ofta nästan som filmer. De älskar att fokusera på historia och karaktärer, men det här är vanligtvis stora utmaningar av uppenbara skäl.

Julen är nästan här igen, bara inom några dagar och barn (stora och små) överallt gör sina önskelistor redo att skicka till Santa. Och för oss spelare betyder det att vi försöker välja bland de otaliga nya spelutgåvorna och förbeställningar som har prydd butikerna i år, och det är ingen lätt uppgift.

Vem är online

Vi har 103 besökare och inga medlemmar online

Articles Categories

Dela vidare

Senaste Recensioner

X

Right Click

No right click