TV / YouTube

TV / YouTube

Mythic Quest har varit en överraskande framgång på Apple +, och Ubisoft avslöjade en ny trailer för showens överhängande andra säsong vid sin Ubisoft Forward-presentation på E3 2021.

Werewolves Within, skräckkomedin baserad på Ubisofts 2016-spel med samma namn, fick en ny smygtitt på Ubisoft Forward.

Igår under Netflixs Geeked Week-presentation på YouTube avslöjades massor av nya trailers för kommande program som The Cuphead Show och Farcry Blood Dragon samt trailers för nya säsonger av återkommande program som The Witcher och Castlevania.

Det har gått drygt ett år sedan The Witcher-serien växte tillbaka i popularitet efter lanseringen av Netflixs The Witcher-anpassning.

Videospeljournalisten och presentatören Geoff Keighley har meddelat ett nytt evenemang för Summer Games Fest. Det heter Netflix Geeked och är en speciell händelse - med nyheter, trailers och avslöjanden om shower och filmer baserade på populära spel.

Netflix, den produktiva film- och tv-streamingtjänsten, skulle kunna förgrena sig till mer uppslukande upplevelser.

Resident Evil: Infinite Darkness 3D CG-serien kommer att sändas över hela världen från 8 juli på Netflix, meddelade Capcom och Netflix.

Baelin (Rowan Bettjeman), en enkel NPC-bakgrund i videospelet 'Skycraft' har gått samma väg så länge han kan komma ihåg.

Hela poängen med spel är att de är interaktiva medier och vi får en viss nivå av kontroll och val.

Netflix och Riot Games tar det globala fenomenet League of Legends-serien till TV med den animerade evenemangsserien Arcane, som premiär på Netflix över hela världen hösten 2021

När jag hörde nyheterna förra veckan om att Netflix hade fått tv-rättigheter till framtida Sony Pictures-filmer, dök två tankar in i mitt huvud nästan omedelbart: "Det är vettigt," följt snabbt av, "Är det allt?"

Nintendo har släppt två japanska TV-reklam för Super Mario 3D World + Bowser's Fury. Super Mario 3D World + Bowser's Fury är på väg till Switch den 12 februari.

Senaste Recensioner

 
 
X

Right Click

No right click