Turtle Beach Nyheter

ROCCAT utökar sin kollektion med PC-gamingheadset med det helt nya trådlösa premiumheadsetet Syn Pro Air, med uppslukande 3D-ljud

Postad av  fredag, 28 Maj 2021
Betygsätt denna artikel
(0 röster)

ROCCATs Syn-serie erbjuder trådlöst ljud av högsta klass och ultimat komfort 

ROCCAT har avslöjat ett banbrytande tillägg till ROCCATs headsetkollektion – det helt nya trådlösa premiumheadsetet Syn Pro Air till PC som tar sin rättmätiga plats på toppen av trådlösa valmöjligheter från det prisbelönta PC-märket. Syn Pro Air är en perfekt kombination av ROCCATs tyska design och ingenjörskonst och Turtle Beachs ljudexpertis och patenterade tekniker. Resultatet är ett snyggt headset som tydligt visar upp ROCCATs kännetecknande stil, långa batteritid och intelligenta AIMO-belysning som vackert lyser igenom Bionic Shell-designen. Det har även Stellar Wireless-tekniken som är huvudfunktionen i en kraftfull 3D-ljudupplevelse. Syn Pro Air har också Turtle Beachs exklusiva funktioner som Superhuman Hearing® för ett övertag när du spelar, den högkänsliga TruSpeak™-mikrofonen som ser till att du hörs klart och tydligt och ProSpecs™-glasögonvänliga öronkuddar. 

"Syn Pro Air är utan tvekan vårt bästa PC-gamingheadset hittills" - René Korte, ROCCATs grundare och General Manager för PC-tillbehör på Turtle Beach. 

ROCCATs Syn Pro Air går nu att förbeställa från www.roccat.com samt hos deltagande återförsäljare i Sverige och kommer finnas tillgängligt 20 juni 2021 till det rekommenderade priset 1 599 SEK.

 

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Läs 68 gånger
Kenta

Jag har alltid haft en passion för spel och eftersom jag hittade min passion för att skriva ville jag skriva om dem. Jag spelar nästan vad som helst om jag kan få tag på det. Jag har en ohälsosam besatthet med simulator spel men det hindrar mig inte från att spela andra spel :)

Är även jag som skapat Konsol Nyheter, K-Gamer och även driver sidan framåt mot oändligheten, får vi hoppas!

Senaste Recensioner

 
 
X

Right Click

No right click