Turtle Beach Nyheter

ROCCAT samarbetar med en berömd YouTuber Coconut Brah!

Postad av  fredag, 14 Maj 2021
Betygsätt denna artikel
(0 röster)

ROCCAT, Turtle Beachs (Nasdaq: HEAR) prisbelönta varumärke Hamburg, Tyskland, meddelade idag att man har samarbetat med legendariska Rainbow Six Siege YouTuber Jon "Coconut Brah" Soli. Fan-favorit-spelare och innehållsskapare är utan tvekan en av de största Rainbow Six Siege YouTubers med över 1,6 miljoner prenumeranter.

Soli har vuxit sin massiva fanbase genom att visa upp kreativa sätt att spela spelet, och ännu viktigare, hur man vinner. Med detta avtal är Coconut Brahs PC-spelstridsstation nu fullt utrustad med den senaste prisbelönta kringutrustningen från ROCCAT, inklusive den nyligen lanserade Kone Pro-musen, Vulcan TKL Pro-tangentbordet och Elo Air 7.1-headsetet.  

"Vi tog tillfället i akt att arbeta med Coconut Brah eftersom han är en spelare som ständigt tänjer på gränserna för spel, vilket är något vi har gemensamt", säger René Korte, ROCCAT Grundare och General Manager för PC Products på Turtle Beach. "Varje gång han spelar Rainbow Six planerar han nästa vinkel, eller nästa strategi för sin trupp att besegra det andra laget. Han förkroppsligar exakt den typ av spelare vi vill ha i lag ROCCAT och vi är hedrade över att välkomna honom."

Jon "Coconut Brah" Soli har använt Turtle Beach-produkter sedan början av sin karriär när han spelade på Xbox. Sedan han flyttade till PC har hans fokus varit att spela Rainbow Six Siege och andra FPS-spel. ROCCAT:s helt nya skrivbordsinstallation ger honom banbrytande teknik som ger en konkurrensfördel. ROCCAT: s löjligt snabba Titan Optical Switch-teknik, som finns i varumärkets senaste möss och tangentbord, registrerar musklick och tangenttryckningar upp till 100 gånger snabbare jämfört med standardomkopplarna som finns i de flesta andra konkurrenskraftiga PC-spelmöss och tangentbord.

"När jag spelar Rainbow Six behöver jag kringutrustning som är snabb, exakt, bekväm och pålitlig, och ROCCAT spikar alla dessa för mig", säger Jon "Coconut Brah" Soli. "Jag försöker ständigt bygga och utveckla unika taktiker i varje spel, och ROCCAT: s utrustning levererar hastigheten och precisionen för att stödja vilken till synes konstig strategi jag än kommer på. ROCCAT:s utrustning fungerar som jag vill, den ser fantastisk ut och jag är glad att gå med dem."

För mer om Coconut Brahs senaste erövringar och briljanta nya taktik, kolla in hans kanal på Twitch och YouTube och följ honom på Twitter. För mer information om de senaste ROCCAT PC-spelprodukterna och tillbehören, besök ROCCAT.com och se till att följa ROCCAT  på TikTok, Twitter, Instagram, Facebook och YouTube.

 

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Läs 55 gånger
Kenta

Jag har alltid haft en passion för spel och eftersom jag hittade min passion för att skriva ville jag skriva om dem. Jag spelar nästan vad som helst om jag kan få tag på det. Jag har en ohälsosam besatthet med simulator spel men det hindrar mig inte från att spela andra spel :)

Är även jag som skapat Konsol Nyheter, K-Gamer och även driver sidan framåt mot oändligheten, får vi hoppas!

Senaste Recensioner

 
 
X

Right Click

No right click