Teknik Nyheter

Windows 10X är officiellt död

Postad av  tisdag, 25 Maj 2021
Betygsätt denna artikel
(0 röster)

Microsoft har meddelat att Windows 10X inte längre släpps, vilket bekräftar rapporter från tidigare denna månad.

I sitt blogginlägg som beskriver Windows 10 2021-uppdateringen sa företaget att det bestämde sig för att tekniken som används i Windows 10X kan vara användbar för fler än bara en delmängd av Windows-användare. Istället för att släppa Windows 10X som sin egen produkt, säger Microsoft att det kommer att ta vad de har lärt sig från sin första utveckling av operativsystemet för att förbättra kärnan i Windows-upplevelsen och andra produkter. Några av dessa förbättringar visas redan i Insider Preview-byggnader också, som en förbättrad röstskrivningsupplevelse, ett nytt pek-tangentbord och mer. Framöver kommer företaget att fortsätta undersöka vilka aspekter av Windows 10X-tekniken som kan förbättra upplevelsen för sina kunder, men det är inte klart vad det betyder.

Efter en årslång utforskning och samtal med kunder insåg vi att Windows 10X-tekniken kunde vara användbar på fler sätt och tjäna fler kunder än vad vi ursprungligen trodde. Vi drog slutsatsen att 10X-tekniken inte bara borde begränsas till en delmängd kunder.

Istället för att föra en produkt som heter Windows 10X till marknaden 2021 som vi ursprungligen tänkt, utnyttjar vi lärdomar från vår resa hittills och påskyndar integrationen av grundläggande 10X-teknik i andra delar av Windows och produkter hos företaget. Faktum är att något av detta redan återspeglas i kärnan i Windows i Windows Insider-förhandsgranskningsbyggnader, till exempel den nya appcontainertekniken som vi integrerar i produkter som Microsoft Defender Application Guard, en förbättrad rösttypupplevelse och ett moderniserat pek-tangentbord med optimerad tangentstorlek, ljud, färger och animationer. Våra team fortsätter att investera i områden där 10X-tekniken hjälper till att tillgodose våra kunders behov samt utvärderar tekniska upplevelser både inom programvara och hårdvara som kommer att vara användbara för våra kunder i framtiden.

Detta förändrade tänkande är ett otroligt exempel på företagets värde av en tillväxtstänkande på jobbet och exemplifierar vårt kundfokus.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Läs 75 gånger
Kenta

Jag har alltid haft en passion för spel och eftersom jag hittade min passion för att skriva ville jag skriva om dem. Jag spelar nästan vad som helst om jag kan få tag på det. Jag har en ohälsosam besatthet med simulator spel men det hindrar mig inte från att spela andra spel :)

Är även jag som skapat Konsol Nyheter, K-Gamer och även driver sidan framåt mot oändligheten, får vi hoppas!

Media

Vem är online

Vi har 339 besökare och inga medlemmar online

Senaste Artiklar

Undersökning

Vad spelar du på just nu?

Senaste Recensioner

 
 
X

Right Click

No right click