Datorspelsmässor Nyheter

Datorspelsmässor Nyheter

Kolla in en massa världspremiärer, nyheter, tillkännagivanden och en liveframträdande av Weezer. Ställ in för Summer Games Fest Kick Off liveström den 10 juni kl 19:30 värd Geoff Keighley.

Med mindre än sju dagar kvar till avspark den 21 maj är det nu dags att få dina passerkort. Om du behöver mer motivation, här är bara några höjdpunkter av vad som väntar Nordic Game Pass-innehavare nästa vecka:

E3 2021 kommer inte att se ut som de E3-händelser vi är vana vid, med pandemin som fortfarande begränsar stora sammankomster.

Ett annat stort förlag har bekräftat att det kommer att göra en uppträdande på årets E3, eftersom Square Enix går med i den ständigt växande listan.

Ubisoft har idag bekräftat ännu en UbiForward-händelse, och den senaste kommer att visas under veckan av E3 2021 i juni. Närmare bestämt den 12 juni kl. 15 EST.

Future Games Show avslutade precis och massor av spel visades upp under strömmen. Kena: Bridge of Spirits var en av dem, och den här nya trailern ger oss en titt på både gameplay och filmstunder från spelet.

Utgivaren Sega och utvecklarna Creative Assembly och Feral Interactive har meddelat Total War: Rome Remastered för PC, Mac och Linux. Den kommer att lanseras via Steam den 29 april för $ 29,99.

Tokyo Game Show äger rum den här veckan och ger oss en mängd presentationer från SEGA, Square Enix, Capcom och mer.

Eftersom Microsoft äntligen har avslöjat Xbox Series X / S och som har meddelat prissättningen för de kommande konsolerna, har fans nu vänt sig till Sony.

Förlag All In! Spel och 505 spel och utvecklare One More Level, 3D Realms och Slipgate Ironworks har släppt teaser-trailern Gamescom 2020 och öppnat en privat beta-registrering för Ghostrunner.

Lego Star Wars var det första stora hit Lego-spelet, som lekte flera uppföljare som i slutändan spänner över hela nio-filmserien.

Squadrons 'Gamescom-trailer i dag visade inte mycket, men det finns fortfarande utdrag av nya saker i videon under, inklusive något som vi alla kan bli glada över: Escortuppdrag! 

Vem är online

Vi har 320 besökare och inga medlemmar online

Senaste Artiklar

Undersökning

Vad spelar du på just nu?

Senaste Recensioner

 
 
X

Right Click

No right click