Evenemang & Ect Nyheter

Celtic Storybook Platformer "Clan O'Conall" ansluter sig till de bästa finalisterna i Nordic Games Discovery Contest

Kolla in en massa världspremiärer, nyheter, tillkännagivanden och en liveframträdande av Weezer. Ställ in för Summer Games Fest Kick Off liveström den 10 juni kl 19:30 värd Geoff Keighley.

Summer Game Fest 2021 börjar den 10 juni kl 11:00 PT / 14:00 ET med en live världspremiär showcase-evenemang värd Geoff Keighley, meddelade evenemanget.

Med mindre än sju dagar kvar till avspark den 21 maj är det nu dags att få dina passerkort. Om du behöver mer motivation, här är bara några höjdpunkter av vad som väntar Nordic Game Pass-innehavare nästa vecka:

Nordic Game Discovery Contest (NGDC) är online och på väg med sin femte säsong, nu presenterar den sin senaste kvalificering som vanns i Brasilien, närmare bestämt på BIG Festival (Brasiliens Independent Games Festival).

Utökar du ditt team eller vill du förbättra din karriär? Gå sedan med i Nordic Game och MeetToMatch för Nordic Game Talents, som börjar på måndagen den 24 maj och sträcker sig hela veckan (24-28 maj) i vårutgåvan av NG21

Nordic Game Discovery Contest (NGDC) är online och på väg med sin femte säsong och presenterar nu sin senaste kval som vann i Italien, mer exakt online med DStars Connects-konferensen.

Den 21:e årliga Game Developers Choice Awards är bara några korta månader borta.

E3 2021 kommer inte att se ut som de E3-händelser vi är vana vid, med pandemin som fortfarande begränsar stora sammankomster.

Ett annat stort förlag har bekräftat att det kommer att göra en uppträdande på årets E3, eftersom Square Enix går med i den ständigt växande listan.

Ubisoft har idag bekräftat ännu en UbiForward-händelse, och den senaste kommer att visas under veckan av E3 2021 i juni. Närmare bestämt den 12 juni kl. 15 EST.

Crusader Kings, Deep Rock Galactic och Amnesia: Rebirth är bland de spel som nominerats till Nordic Game Awards 2021 för att fira Nordens bästa speltalang

Senaste Recensioner

 
 
X

Right Click

No right click