Den hyllade Bullet Hell Roguelike i VR får förbättringar i spel och ett nytt ändlöst läge

ARVORE, den Emmy -prisbelönta VR -studion bakom den hyllade Pixel Ripped -serien, är stolta över att kunna meddela att deras hyllade VR Bullet Hell Roguelike YUKI idag får en gratis uppdatering som innehåller ett nytt Endless Mode, som erbjuder ett väsentligt annorlunda spel än det traditionella patrulläget:

  • Intensitet anpassad efter dina färdigheter: Eskalerande intensitet i körning och startintensitetsväljare, med ännu fler procedurgenererade utmaningar.
  • Globala topplistor! Utmana dig själv och dina vänner på topplistorna för varje Bladewing och intensitetsnivå.

YUKI är tillgängligt på Oculus Quest, Quest 2, Rift och alla Steam VR -plattformar till ett pris av 19,99 USD | EUR, med en PSVR -release som kommer snart.

Upptäck Nytt Endless Mode

Till skillnad från det traditionella patrulläget, där spelare möter 6 avsnitt som tjänar Bladewings och power -ups längs vägen, har Endless Mode oändliga körningar med en ständigt ökande utmaning. Utan avsnitt eller chefer är målet att uppnå högsta poäng genom att möta oändliga horder av fiender och hinder. De helt nya topplistorna gör att du kan jämföra denna poäng med dina vänner och andra Yuki -spelare, med separata rankningar för olika Bladewings och intensitetsnivåer. Det här läget sker i en annan inställning än Patrol Mode -nivåerna, en virtuell utmaningsmiljö som skapades av Yukis sidekick, POD. Om du redan har slagit spelet eller inte ens har tid att prova ett fullständigt patrulläge, kommer Endless -läget alltid att vara ett bra alternativ för att ha kul och försöka bli bättre och bättre medan du slår dina vänner, på kortare , enkel och ännu mer utmanande upplevelse.


Omdöme från Steam- och Oculus -versioner

“YUKI är en nostalgi-genomblöt bullet hell shooter som är uppenbart svår och i grunden kräver en hel del slipning för att komma till slutbossen. Roliga och användbara uppgraderingar rullas ut tillräckligt ofta för att du ska komma tillbaka för mer dock. Hela upplevelsen är ganska roligt och sammanhållet. ” 8/10

– RoadtoVR

YUKI presenterar en attraktiv och gedigen blandning av bullet hell och roguelike genrer.

UploadVR

Den färgstarka stilen och det roliga soundtracket tog mig verkligen in och jag hade en fantastisk tid. Jag har provat andra #VR bullet-hell shooters tidigare och det här är det bästa jag har spelat, är mycket polerat och är designat extremt bra.

– BenPlaysVR

ARVORE samarbetade nyligen med VR Esports Brasil för att spela in en fantastisk Mixed Reality -trailer i deras studio, där du kan se hur YUKI helt fördjupar spelaren i VR -världen och visar dess olika mekanik i aktion:

YUKI är en positiv blandning av bullet-hell och roguelike-genrer i VR i ett flerdimensionellt animeuniversum. Ange ett barns vilda fantasi och flyga genom att styra Yukis actionfigur med dina händer. Flytta din kropp för att undvika kulor och hinder, medan du bekämpar onda krafter som vill kontrollera universum, i detta utmanande spel där varje nederlag bara är ytterligare ett steg för att komma närmare segern.

Genom sin unika VR-gameplay, som lägger till vridningar i den inspirerande gameplayen av klassiker från gamla skolor som STAR FOX, utmanar YUKI spelarens rumsliga medvetenhet och exakta reflexer över flera nivåer, var och en fylld till brädden med procedurmässigt placerade fiender, hinder och kulor. Roguelite -element – som ett beständigt progressionssystem som gör att spelaren kan förbättra sina färdigheter genom att utrusta flera power -ups, nya förmågor och vapen i början och under varje körning – höjer insatserna och får spelaren att vilja komma tillbaka för mer och försöka nya strategier för att slå spelet.


Möt teamet och lär dig mer om utvecklingsprocessen

En del av teamet bakom YUKI samlades praktiskt taget för att ta med en exklusiv panel som pratade om spelet, mekaniken, vikten av lorebuilding, utmaningarna, insikterna och de goda tiderna under utvecklingen. Kolla in det i videon nedan:


En djupgående titt på YUKI:s mekanik

YUKI erbjuder en unik VR -blandning av genrerna Bullet Hell och Roguelike. Båda genrerna är kända för sina höga svårigheter, men YUKI är utformat för att vara tillgängligt och roligt för alla. Genom att börja som en “plocka upp och spela” -upplevelse växer det snabbt till ett mycket utmanande och strategiskt spel, där spelaren kommer att känna sin kraftprogression genom en workshop där de kan uppgradera sin actionfigur för att möta de ökande utmaningarna. När de skärper sina färdigheter mot horder av fiender och utmanande bossstrider, kommer varje körning att få spelaren närmare seger, samtidigt som de låser upp nya Bladewing-vapen för Yuki och fler och fler power-ups. ARVORE vill bjuda in alla spelare som är intresserade av att veta mer om YUKI att gå med i deras community på Discord och följa spelet på Twitter.

Chefredaktör at | Website | + posts

Jag har alltid haft en passion för spel och eftersom jag hittade min passion för att skriva ville jag skriva om dem. Jag spelar nästan vad som helst om jag kan få tag på det. Jag har en ohälsosam besatthet med simulator spel men det hindrar mig inte från att spela andra spel 🙂

Är även jag som skapat Konsol Nyheter, K-Gamer och även driver sidan framåt mot oändligheten, får vi hoppas!

Recensioner - Virtual Reality

onsdag, januari 10, 2018
Witchblood är en sidescroller i andan av klassiker som Metroid eller Castlevania.
fredag, mars 07, 2008
När du tänker på Virtual Reality-spel är de flesta spel som kommer att tänka på skyttar. Racingsp...
onsdag, mars 14, 2018
Utvecklaren E McNeill är synonym med att skapa virtual reality (VR) strategititlar för Samsung Ge...
tisdag, juni 08, 2021
Taget på egna meriter är ForeVR Bowl utmärkt. Det är otroligt polerat, unikt personligt och ger d...
Du kan inte kopiera innehållet på den här sidan