Spelare som missat sina starttider har ytterligare en möjlighet att gå med i sina lag – tillsammans med legioner av andra spelare runt om i världen* – på nio baksidan med PGA TOUR® 2K21Baller Edition. Denna nya utgåva av den kritikerrosade golfspelsupplevelsen från HB Studios är full av bonusinnehåll och dryppande av swag och finns för närvarande tillgänglig över hela världen i digitalt format för PlayStation®4 -konsolen, Xbox One -konsoler, inklusive Xbox One X och Windows PC via Steam.

PGA TOUR 2K21Baller Edition innehåller basspelet, alla tidigare släppta DLC -banor och spellägen, ett sortiment av de hetaste redskapen från Clubhouse Pass Season One, semesterutrustning, nyhetsputters och Golden Touch Pack med en guldputter och förare. Baller Edition har också 2K/adidas CODECHAOS MyPLAYER -paket med adidas CODECHAOS BOA® golfskor och anpassade 2K/adidas -utrustning, inklusive en sportprestationspolo, Ultimate365 -byxor och turhatt, designad av adidas Golf exklusivt för PGA TOUR 2K21. Innehållet som ingår erbjuder ett betydande värde, tillgängligt för en MSRP på $ 79,99 **. För spelare som redan äger grundspelet och vill njuta av allt Baller Edition -bonusinnehåll kommer Baller Pack att vara tillgängligt för en pris av 24,99 $. PUMA Swag Pack och Callaway Club Drop Pack, med märkesspecifika kläder och utrustning, kommer också att finnas tillgängliga för en pris av 9,99 USD styck.

Förutom PGA TOUR 2K21 Baller Edition kommer både nya och befintliga PGA TOUR 2K21 -spelare att njuta av nya månatliga spellista -kurser för flerspelare *** skapade i PGA TOUR 2K21 Course Designer av en grupp internationella innehållsskapare, inklusive amerikanerna VctryLnSprts och Mattf27, Kanadensarna Crazycanuck1985 och Arctic Fury, b101design från Storbritannien och New Zealander Energ1zer.

Teman för kommande anpassade spellista -kurser för flerspelare inkluderar:

  • “Long Game, Short Game” för november – utmanande spelare att använda sitt fulla utbud av färdigheter och utföra långa körningar, skarpa kilarbeten och precisionsputtar;
  • “Vinter” för december – firar säsongen med kyliga destinationer och frostiga designelement;
  • “Nyår, ny utmaning” för januari – kräver en hög grad av skicklighet och teknisk förmåga för både designers och spelare;
  • “Lunar New Year (Tiger/Water)” för februari – med fokus på vatten och asiatiska teman och platser.

PGA TOUR 2K21Baller Edition är den mest realistiska golfspelsupplevelsen hittills med en lista på 12 officiellt licensierade proffsspelare, inklusive coveridrottaren Justin Thomas, Patrick Cantlay, Bryson DeChambeau, Billy Horschel, Ian Poulter, Tony Finau, Sergio Garcia och mer . Förutom tiotusentals anpassade banor som skapats av PGA TOUR 2K21 -nätverkssamhället, spelar spelare på 17 licensierade PGA TOUR -banor, inklusive East Lake Golf Club, TPC Scottsdale, Detroit Golf Club, Bay Hill Club & Lodge, TPC Sawgrass och mer som var och en skannades med spetsteknik för att väcka fairways, greener, bunkrar, träd, sjöar och dammar till liv. PGA TOUR 2K21 Baller Edition har också de hetaste redskap och klädmärken, inklusive adidas, Under Armour, PUMA Golf, Polo Ralph Lauren, Mizuno Golf, Malbon Golf, Callaway Golf, Bridgestone Golf, TaylorMade Golf, Goodr, TravisMathew och mer.

PGA TOUR 2K21Baller Edition är klassad som E för alla av ESRB. För mer information om PGA TOUR 2K21Baller Edition och 2K, besök PGATOUR2K21.com, bli fan på Facebook, följ spelet på Twitter och Instagram med hashtaggen #PGATOUR2K21 eller prenumerera på YouTube.

PGA TOUR 2K21 har sålt mer än 2,5 miljoner enheter globalt sedan lanseringen.

** Värdet i amerikanska dollar.

*** PGA TOUR 2K21och onlineåtkomst krävs för att spela innehåll för flera spelare.

**** Baller Edition och Baller Pack inkluderar inte Titleist-, FootJoy- eller NBA -teamlogotypartiklar. Vissa objekt kan bara låsas upp genom att uppnå mål i spelet. Inget ytterligare köp behövs.

HB Studios är en 2K -studio. 2K är en publiceringsetikett för Take-Two Interactive Software, Inc. (NASDAQ: TTWO).

Alla varumärken och upphovsrätt som finns häri tillhör respektive ägare.

Chefredaktör at | Website | + posts

Jag har alltid haft en passion för spel och eftersom jag hittade min passion för att skriva ville jag skriva om dem. Jag spelar nästan vad som helst om jag kan få tag på det. Jag har en ohälsosam besatthet med simulator spel men det hindrar mig inte från att spela andra spel 🙂

Är även jag som skapat Konsol Nyheter, K-Gamer och även driver sidan framåt mot oändligheten, får vi hoppas!

Spelrecensioner

torsdag, juni 25, 2020
Farmer’s Dynasty släpptes i slutet av 2017, men det debuterade i Steam november 2019.
tisdag, juni 09, 2020
VALORANT’s intressanta roll av agenter, väldesignade kartor och tillfredsställande vapen ger mer ...
torsdag, januari 21, 2021
IO Interactives (IOI) legendariska Hitman-serie är tillbaka för en sista anfall av absurt mord, f...
tisdag, juni 02, 2020
Med en konst och hantverk inställning, Concept Destruction äger rum på en bordsskiva och har du k...
Du kan inte kopiera innehållet på den här sidan