Prova Borderlands 3 under Free Play -helgen på flera plattformar!

Få din gratis fix med att skjuta och plundra kaos under Borderlands 3 Free Play Weekend! Mellan de plattformsspecifika start- och sluttiderna nedan kan du njuta av att spela Borderlands 3 Standard Edition på Steam; Xbox Series X | S & Xbox One; Stadia; och PlayStation®5 och PlayStation®4 (endast PlayStation® Plus -prenumeranter).*

Inte bara kan du ta dig an Calypso Twins och deras vansinniga Children of the Vault-kult i huvudkampanjen-du kan också njuta av en mängd gratis innehåll efter lanseringen som har lagts till i spelet sedan det släpptes. Njut av crossplay på Xbox One, Xbox Series X | S, Mac, Stadia och PC tack vare Crossplay -uppdateringen, eller prova alla tre säsongsevenemang – Bloody Harvest, Broken Hearts Day och Revenge of the Cartels – som nu kan aktiveras via huvudmenyn!

Om du vill fortsätta spela efter att Free Play -helgen är slut kan du köpa vilken version av Borderlands 3 som helst på samma plattform (eller inom samma konsolfamilj för konsoler) så sparas alla dina framsteg och loot så att du kan hämta precis där du slutade. Detta gör det också möjligt för dig att fortsätta använda tillägg eller föremål som köpts för Borderlands 3 under Free Play Weekend. Om du är en samlare med en ny generationskonsol som har en skivenhet, överväg att ta en av de begränsade Borderlands 3 Ultimate Edition-fysiska skivorna innan de är borta!

STEAM FREE PLAY

Börjar: 14 oktober, 10:00 AM PT / 13:00 ET / 18:00 BST / 15 oktober, 01:00 UTC+8 / 3:00 AM AEDT
Slutar: 18 oktober, 10:00 AM PT / 13:00 ET / 18:00 BST / 19 oktober, 01:00 UTC+8 / 3:00 AM AEDT

PLAYSTATION FREE PLAY (PLAYSTATION®PLUS NÖDVÄNDIG)

Börjar: 14 oktober, 9:00 PT (SIE America) / 17:00 BST (SIE Europe) / 15 oktober, 01:00 JST (SIE Asia)
Slutar: 17 oktober, 9:00 PT (SIE America) / 17:00 BST (SIE Europe) / 18 oktober, 01:00 JST (SIE Asia)

XBOX FREE PLAY

Börjar: 14 oktober, 12:00 AM PT / 3:00 ET / 8:00 BST / 15:00 UTC+8 / 5:00 AEDT
Slutar: 17 oktober, 23:59 PT / 18 oktober, 2:59 ET / 7:59 BST / 14:59 UTC+8 / 16:59 AEDT

STADIA FREE PLAY

Börjar: 14 oktober, 09:00 PT / 12:00 PM ET / 17:00 BST / 15 oktober, 12:00 UTC+8 / 2:00 AM AEDT
Slutar: 18 oktober, 09:00 PT / 12:00 PM ET / 17:00 BST / 19 oktober, 12:00 AM UTC+8 / 2:00 AM AEDT


För att spela Borderlands 3 under Free Play Weekend på din valda plattform måste du söka efter Standard Edition av Borderlands 3 på plattformens onlinebutik och antingen ladda ner och installera spelet på PC och konsol eller göra anspråk på spelet och lansera den på Stadia. Observera att PS4- och PS5 -användare behöver en aktiv PlayStation®Plus -prenumeration för att delta.

*Finns på Xbox, Steam, Stadia och PlayStation®Plus -prenumeranter på PlayStation mellan start- och sluttiderna ovan. Efter att Free Play-perioden har slutat måste en användare köpa spelet på samma plattform (eller inom samma konsolfamilj) för att fortsätta spela och för att fortsätta använda tillägg eller objekt som köpts för spelet. Spelframsteg och intjänade prestationer går över till köpta spel. Internetanslutning krävs. Villkor gäller.

Chefredaktör at | Website | + posts

Jag har alltid haft en passion för spel och eftersom jag hittade min passion för att skriva ville jag skriva om dem. Jag spelar nästan vad som helst om jag kan få tag på det. Jag har en ohälsosam besatthet med simulator spel men det hindrar mig inte från att spela andra spel 🙂

Är även jag som skapat Konsol Nyheter, K-Gamer och även driver sidan framåt mot oändligheten, får vi hoppas!

Spelrecensioner

måndag, april 08, 2019
Du kan inte förvänta dig för mycket av det här spelet. Det är en mycket kort gångsimulator, väldi...
lördag, april 09, 2016
Temat för spelet är lite kontroversiellt, men om du inte tar det på allvar så kommer du att gilla...
tisdag, november 19, 2019
Gears 5 är den senaste delen i Gears och gore-fylld franchise som ger mycket action och lysande s...
torsdag, april 01, 2021
Jag har alltid velat ha ett spel i rymdstationshantering. Det har varit några jag har spelat, men...
Du kan inte kopiera innehållet på den här sidan